transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2009

Intesa Sanpaolo Bank: Burse de studiu in valoare de 12.000 Euro oferite elevilor de liceu

Intesa Sanpaolo Bank: Burse de studiu in valoare de 12.000 Euro oferite elevilor de liceu Intesa Sanpaolo Bank împreuna cu Grupul Intesa Sanpaolo continua programul de promovare si sustinere a educatiei în rândul tinerilor prin oferirea unor burse de studiu în valoare de 12.000 euro. Programul de burse Intercultura se adreseaza tuturor elevilor de la orice liceu din România nascuti între 01.01.1992 – 31.06.1994, oferindu-le posibilitatea de a câstiga o bursa de studii pentru 1 an scolar (clasa a 10-a sau a 11-a), în Italia.

Bursa Intercultura acopera toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul si cazarea si ofera câstigatorilor sansa de a petrece un an într-o familie italiana. Astfel, câstigatorii acestei burse vor fi complet intregrati în mediul familial si scolar din Italia si vor putea învata limba si obiceiurile acestei tari, largindu-si prin aceasta, experienta, orizontul cultural si educational.

Detalii despre programul de burse Intercultura, formularele care trebuie completate si alte informatii utile sunt disponibile pe prima pagina a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank sau în sectiunea Cariere. Candidatii interesati de Bursa Intercultura trebuie sa completeze si sa trimita aplicatiile pâna cel târziu 20.02.2009.

"Bursa Intercultura este un program propriu de responsabilitate sociala, initiat si sustinut integral în Romania de catre Intesa Sanpaolo Bank si actionarul sau majoritar – Grupul Intesa Sanpaolo. Dupa rezultatele pozitive de la prima editie si succesul înregistrat în peste 50 de tari avem încredere ca Bursa Intercultura va deveni în timp o traditie si un proiect apreciat de toti elevii din România.
Obiectivul nostru este sa extindem programele educationale si la nivel de studii superioare prin parteneriate cu diferite universitati", a declarat Nicola Calabro’, Director general Intesa Sanpaolo Bank.

Selectia candidatilor pentru Bursa Intercultura se va face în mod obiectiv, în Italia, direct de catre Fundatia Intercultura/AFS, co-organizatoare a acestui program. Procesul de selectie consta în doua faze: trimiterea formularului de aplicatie si al celui despre situatia scolara (faza eliminatorie) si interviu si testare comportamentala.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lorrie
Deep thinking - adds a new dimensoin to it all.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar