transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2009

Myjob a lansat un nou serviciu de recrutare online

Myjob a lansat un nou serviciu de recrutare online Criza economica internationala si urmarile ei pe piata muncii ii preocupa intens pe români la inceputul lui 2009, dificultatea de a gasi un nou job in aceasta perioada reprezentând principala ingrijorare pentru aproape jumatate (49,42 la suta) dintre acestia, conform unui sondaj Myjob.

Myjob a lansat un nou serviciu - Myjob Curier - prin care candidatii au acces garantat la peste o suta de companii din domeniul preferat, iar angajatorii primesc gratuit CV-uri de la cei interesati de compania lor. Cu Myjob Curier, companiile gasesc specialisti dornici sa lucreze in echipa lor si pot construi o baza de date solida pentru viitoarele campanii de recrutare, pentru o selectie mai eficienta.

Myjob Curier porneste cu 120 de companii inregistrate iar zilnic inca 10 angajatori, in medie, se inscriu in acest serviciu. Potrivit companiei, in acest mod, candidatii beneficiaza de expunere maxima chiar si catre acele companii care nu fac publice joburile disponibile sau nu deruleaza inca o campanie de recrutare, ceea ce creste considerabil sansele doritorilor de a gasi un loc de munca potrivit.

Lansat in februarie 2001, MyJob.ro este unul dintre cele mai populare site-uri de recrutare online, dezvoltat de Netbridge Development. Netbridge Development este unul dintre principalii furnizori de servicii online profesioniste din România.

Printre proiectele companiei se numara www.Trafic.
ro, serviciul standard de monitorizare a audientei pe internet in România, www.OKazii.ro, cel mai vizitat site de comert electronic, www.MyJob.ro, site-uri de recrutare online si www.HR-Romania.ro, portal de resurse umane si recrutare de top management.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Stew
You have shed a ray of sunhsnie into the forum. Thanks!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar