transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-10-2008

Odeta Login - noul Regulatory Affairs & Medical Director al Zentiva

Odeta Login - noul Regulatory Affairs & Medical Director al Zentiva

Incepand cu luna septembrie, Odeta Login s-a alaturat echipei de management a companiei Zentiva, unul dintre liderii locali ai industriei farmaceutice, in calitate de Regulatory Affairs & Medical Director. Pozitia a fost ocupata anterior, timp de 7 ani, de catre Margareta Tanase, care ocupa in prezent pozitia de Director Operatiuni Industriale, tot in cadrul Zentiva.

Odeta Login a preluat coordonarea activitatilor de inregistrare a produselor farmaceutice, farmacovigilenta, informatii medicale si relatii cu autoritatile. Obiectivele pentru anul in curs sunt cresterea performantei si extinderea serviciilor departamentului pe care l-a preluat. Aceste scopuri vor fi atinse prin largirea echipei pe care o conduce si prin sincronizarea coerenta cu departamentele pe care le sustine: marketing si vanzari, dezvoltare si planificare a productiei.

"Am venit cu incredere in Zentiva. Atat experienta acumulata anterior, cat si provocarile viitoare imi ofera motivatia necesara sa-mi doresc performanta. Am invatat pe parcurs cateva lucruri foarte valoroase, si anume ca succesul se obtine in echipa, mai ales daca aceasta este formata din profesionisti, si ca, mai presus de toate, calitatea umana este cea care face diferenta. Iar aceasta este o "resursa" pe care deja am remarcat-o in Zentiva", a declarat Odeta Login, Regulatory Affairs & Medical Director Zentiva S.A."Ii urez Odetei bun venit. Ne bucuram sa o avem alaturi, cu atat mai mult cu cat va coordona functii vitale pentru mentinerea si largirea portofoliului de produse al companiei, care activeaza intr-o industrie riguros reglementata. Avem convingerea ca experienta acumulata pana in prezent si profesionalismul prin care si-a castigat reputatia in piata vor constitui atu-uri importante in derularea activitatii in Zentiva", a declarat Dragos Damian, Director General Zentiva S.A.

Odeta Login a avut de-a lungul celor 12 ani de activitate in industria farmaceutica responsabilitati similare in cadrul companiilor Berlin-Chemie Menarini Group si Terapia Ranbaxy.

 

Farmacist specialist din 2002, Login a obtinut in 2004 "Certificatul Profesional in Management" al The Open University Business School si a absolvit cursuri specializate de studii clinice, farmacovigilenta, inregistrari si marketing medical. Are doi copii, un baiat de 16 ani si o fetita de 3 ani si isi petrece majoritatea timpului liber alaturi de familie. Ii place de asemenea sa se intalneasca cu prietenii, sa citeasca sau sa asculte carti audio in masina.

Zentiva N.V. este o companie farmaceutica internationala care se concentreaza asupra dezvoltarii, producerii si comercializarii de produse farmaceutice generice moderne de marca. Compania detine pozitii de lider in Cehia, Slovacia, Romania si Turcia si inregistreaza rate de crestere rapida in Polonia, Rusia, Bulgaria, Ucraina si Statele Baltice.

Strategia companiei Zentiva este de a continua aceasta evolutie prin cresterea accesului pacientilor la tratamente moderne de calitate prin intermediul sistemelor de asistenta primara din UE si Europa de Est. Cresterea se va baza pe dezvoltarea organica a activitatilor existente si pe achizitii selective, mentinandu-si in acelasi timp dinamica profitabilitatii.

Portofoliul de produse al Companiei acopera o gama larga de arii terapeutice, insa se concentreaza asupra bolilor cardiovasculare, afectiunilor inflamatorii, durerii, infectiilor si bolilor sistemului nervos central, precum si asupra bolilor gastrointestinale si urologice. 

Grupul Zentiva are peste 6.000 de angajati si detine unitati de productie in Cehia, Slovacia, Romania si  Turcia. Zentiva este cotata la Bursele de Valori din Praga si Londra.

Actionarii majoritari ai Zentiva sunt Sanofi-Aventis Group (24,9%), Generali PPF Holding B.V. (21,6%), Belviport Trading Ltd (10,1%) si Fervent Holdings Limited (7,6%). Managementul si salariatii Zentiva detin impreuna 5,9% din actiunile societatii. Alti investitori institutionali si particulari detin 29,9% din actiunile companiei.

 


SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
awesome seo solutions
JXT33j I value the blog post.Really thank you! Much obliged.
take a look at it!
TwoYis Really appreciate you sharing this article post.Much thanks again. Awesome.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar