transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-10-2008

Schimbari in echipa manageriala a SPAR Romania

Schimbari in echipa manageriala a SPAR Romania SPAR Romania, reteaua de retail care opereaza 17 supermarketuri pe piata din Romania, a numit recent un nou Director General in persoana Soranei Georgia. Rino Tizzanini, care a detinut pozitia pana in prezent, si-a anuntat plecarea din companie.

Cu o bogata experienta in retail, Sorana Georgia va urmari indeplinirea obiectivelor de dezvoltare ale companiei, unul dintre cele mai importante fiind atingerea unui numar de 55 de magazine in Romania pe termen mediu. Experienta Soranei Georgia numara mai mult de 10 ani in functii de conducere in cadrul grupului Metro, in reteaua de Cash & Carry si in Real Hypermarket, atat in tara cat si la nivel international.

Astfel, Sorana Georgia a ocupat de-a lungul timpului pozitiile de Director de Operatiuni in cadrul Real Hypermarket Polonia (2005 - 2006 si 2007 - 2008), Director de Dezvoltare Proiecte Speciale pentru Bulgaria (2006 - 2007), Director de Operatiuni Metro Cash & Carry Romania (2003 - 2005), Director Regional pentru Zona de Nord in cadrul Metro Group Polonia (2001 - 2003), iar intre 1997 - 2001 a fost succesiv Director al magazinelor Metro Cash & Carry din Timisoara si Brasov.

"Dezvoltarea rapida a retelei SPAR a fost posibila numai cu eforturile unor oameni pasionati si dedicati. Sunt incantata sa ma alatur unei echipe entuziaste si unui brand proaspat, sustinut de traditia si experienta a catorva decenii de retail la nivel international", a declarat Sorana Georgia, Director General SPAR Romania.

Schimbari in managementul SPAR Romania au avut loc si la nivelul echipei de marketing. Aceasta va fi coordonata de catre Gabriela Mengher, de pe pozitia de Director de Marketing.
Anterior, Gabriela Mengher a fost timp de 7 ani Director de Marketing in cadrul Profi Timisoara, precum si Director de Marketing, Cercetare si Dezvoltare pentru Kandia.

Mircea Cristian este noul Director de Resurse Umane al SPAR Romania. In ultimii 2 ani, acesta a ocupat functia de Director de Resurse Umane la Carpatair, iar anterior a detinut pozitiile de Director de Munca, Egalitate de Sansa si Familie pe judetul Timis timp de 2 ani si aceea de Lector pentru Camera de Comert si Industrie Timisoara timp de 3 ani. Atributiile sale in cadrul SPAR vor viza in principal extinderea echipei in conformitate cu planurile de dezvoltare ale companiei.

Incepand cu luna august a anului 2006, SPAR a deschis magazine in Arad, Resita, Deva, Odorheiu-Secuiesc, Alba Iulia (3 magazine), Targu-Mures, Hateg, Medias, Ramnicu-Valcea, Orsova, Sfantu-Gheorghe, Petrosani, Constanta si Chisineu-Cris. Recent, reteaua s-a imbogatit cu un nou magazin deschis la Ineu in judetul Arad, ajungand astfel la un numar de 17 unitati comerciale pe piata locala si un numar de 1000 angajati.

Reprezentand cea mai mare retea de supermarketuri la nivel mondial, SPAR totalizeaza un numar de peste 14.000 de magazine, o cifra de afaceri totala de peste 27 miliarde de euro in 2007 si se extinde pe 4 continente in 33 de tari.

SPAR a fost fondat in anul 1932 in Olanda. "Despar" reprezinta acronimul unei fraze din limba olandeza, "toti vor beneficia de pe urma cooperarii unite", principiu ce sta si astazi la baza filozofiei brand-ului SPAR. "Spar" inseamna "bradul de Craciun", a carui reprezentare este si sigla magazinelor SPAR.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building
TO8g0s A round of applause for your post.Really thank you! Fantastic.
only for 5 dollars
ShSNPJ Thanks again for the article.Thanks Again. Want more.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar