transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-10-2008

www.TheSamurai.ro - noul business jobs website

www.TheSamurai.ro - noul business jobs website Grupul de publishing The Marketer se extinde spre mediul online, lansand un website de job-uri de business, "The Samurai".

TheSamurai.ro isi propune sa nu fie doar un alt site de job-uri, ci un proiect foarte distinctiv si elegant, pozitionat premium si oferind un serviciu integrat online si offline, dand o coerenta multimedia pentru anunturile de angajare pentru posturi de middle management.

"Sloganul portalului, "Business jobs for business fighters", exprima cu claritate valorile pe care le promovam si ce tip de candidati incurajam sa aplice la job-urile pe care vor fi postate. Nu, nu este doar un site de job-uri, este locul care incurajeaza succesul, performanta, privirea inaltata catre stele, locul unde cuvantul "imposibil" este exclus din dictionar", a declarat Alexandru Raducanu, publisher-ul grupului The Marketer.

TheSamurai.ro ofera servicii convergente cu The Marketer si Business Woman, pentru publicare simultana online si offline a anuntului de recrutare, optimizand sansele companiilor de a atrage candidati de calitate. Pana la acest moment, nu exista pe piata romaneasca vreun alt serviciu care sa ofere articulat si garantat un astfel de pachet.

"TheSamurai.ro ofera si servicii de headhunting. Ne vom selecta insa dupa criterii draconice solicitarile pe care le acceptam.
Spre deosebire de orice alta companie de profil, pe zona de executive search, noi nu actionam oportunistic. Grupul nostru de companii are o cu totul alta relationare cu top managerii de corporatii, precum si cu companiile angajatoare ale acestora. Nu cunoastem candidatii pe baza unui CV si a unui interviu de o ora".

"Cunoasterea acestor manageri de elita este rezultatul relationarii profesionale dar si informale construite in ani de zile. Pentru a face o recomandare optima, trebuie sa cunosti resorturile intime si punctul exact de pe curba carierei fiecaruia, precum si relatia pe care o are cu compania angajatoare si expunerea pe care aceasta ar avea-o in urma eventualei plecari a acelui manager".

"Credem ca este un echilibru foarte fin, si nu vom face decat recomandari care sa fie corecte pentru toate partile implicate. Este un nivel al reputatiei pe care l-am construit in timp, demonstrand prin munca si talent cine suntem si ce construim", a precizat publisher-ul.

TheSamurai.ro isi propune sa devina un punct de reper pentru orice companie aflata in proces de constructie a unui "employer brand", constructie pe care grupul de publishing "The Marketer" o sustine printr-o matrice complexa de servicii..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
vlas
muie lui boboc si lu' grasana de fiica-sa. a, si cui i-a sustinut, se stiu ei. criteriile alea draconice inseamna ca trebuie sa platesti? i thought so...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar