MedicpentruTine.ro - in portofoliul ARBOinteractive
Lansat la 1 septembrie 2009, portalul MedicpentruTine.ro si-a propus să aducă publicului informatii utile pentru o viată sănătoasă, într-o manieră la îndemână si inedită. Incepand de luna aceasta, site-ul MedicpentruTine.ro se alatura portofoliului de site-uri ARBOinteractive.

Principalul element de noutate adus de portal s-a constituit din cele trei motoare de căutare – Specialisti, Clinici si Produse pentru sănătate, care permit utilizatorului căutarea după sase criterii, menite să ducă la obtinerea celor mai relevante rezultate.

După aplicarea criteriilor si obtinerea rezultatelor, utilizatorul are acces la profilul detaliat al specialistului, clinicii sau producătorului care îl interesează.

Aici poate obtine informatii despre: pregătirea profesională a specialistului, asociatiile la care este membru, specialitătile practicate de clinică, standardele de calitate la care clinica aderă, reteau de clinici sau cea de distributie a unui producător de produse pentru sănătate etc.

Slideshow pentru sănătate, una dintre cele mai apreciate sectiuni ale portalului, reprezintă, de asemenea, o structură editorială putin întâlnită în mediul online medical românesc. Prin slide-uri distincte, usor de navigat cu ajutorul săgetilor, sectiunea propune săptămânal subiecte de interes, concepute astfel încât informatia să fie dublată de o fotografie reprezentativă.

Sectiunile editoriale cumuleaza in prezent peste 1.700 de articole, studii, materiale legate de preventie si tratament, interviuri, afectiuni, aspecte mai putin cunoscute ale unor stări medicale, curiozităti si noutati. Acestora li se adaugă si alte sectiuni inedite precum: Intrebari si raspunsuri si Evaluator de simptome, dar si o pagină dedicată evenimentelor medicale – Campanii si evenimente.

Publicul portalului MedicpentruTine.ro poate fi descris ca: preponderent urban, preponderent feminin, cu vârsta cuprinsă între 26 si 45 de ani, interesat de principiile unui stil de viată sănătos si de obtinerea de informatii practice, la obiect, care să-i ajute să prevină si să trateze eventualele afectiuni si conditii medicale.