Oferte Revelion, oferte Craciun, vacante, turism direct pe SMARTfinancial.ro

Din dorinta de a oferi, pe langa informatii, si alte instrumente anexe utile cititorilor, ziarul financiar exclusiv electronic SMARTfinancial.ro a introdus online, incepand cu a doua jumatate a lunii octombrie 2006, un convertor valutar pentru calcul avansat instant (inclusiv valoare TVA si pret cu TVA inclus, pentru a usura realizarea facturilor fiscale) si doua instrumente special dedicate rezervarilor turistice online.

Pentru implementare, SMARTfinancial.ro a beneficiat, pentru ofertele turistice, de parteneriatul dezvoltat cu Octopus Travel si Travel Maker Romania. "In special inainte de Sarbatorile de iarna, am considerat oportuna introducerea unor instrumente de acces direct pentru rezervari in Romania in hoteluri si pensiuni, precum si pentru rezervari de camere de hotel in intreaga lume, prin www.SMARTtourist.ro, site cobranduit SMARTfinancial.ro", au explicat oficialii SMART press.

In ambele cazuri, cei ce rezerva online beneficiaza in general de preturi chiar mai mici decat cele de la receptia hotelurilor sau afisate direct de pensiuni. Rezervarea se face online, factura se poate chiar tipari online, plata cu cardul este acceptata, ceea ce poate satisface inclusiv nevoile din turismul business.

Din punct de vedere financiar, SMART press isi propune in mod deschis si cresterea veniturilor, pentru a putea reinvesti tot mai mult in new-media online de calitate. SMART press detine in prezent www.SMARTfinancial.ro (ziar financiar exclusiv electronic), www.SMARTbank.ro (informatii bancare, asigurari, leasing, piata de capital) si www.SMARThoreca.ro (informatii Turism & Horeca) si pregateste lansarea unor alte proiecte de business new-media.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©