Romstal permite plata online a produselor, cu solutii DotCommerce

Magazinul online al companiei romanesti Romstal, disponibil la adresa de internet www.romstal.ro, permite plata produselor direct prin card bancar, pentru orice utilizator ce detine un astfel de instrument. Romstal este lider absolut pe segmentul de piata care priveste importul si comercializarea echipamentelor pentru instalatii termo-hidro-sanitare, ceramica (gresie si faianta), corpuri de iluminat si echipament electric, conform datelor subliniate si de DotCommerce, compania ce a oferit solutia de plati online pe Romstal.ro.

Inca din 1994, Romstal este intr-o continua expansiune, dezvoltand puncte de vanzare pe tot cuprinsul teritoriului Romaniei, dar si in afara granitelor - Ucraina, Republica Moldova, Italia. In prezent, magazinul online al companiei ofera si o oferta foarte interesanta - reduceri de 15% pentru orice comanda realizata prin intermediul site-ului www.romstal.ro pana pe 31 decembrie 2006. Reducerea de 15% se aplica la pretul fara TVA al fiecarui produs. Promotia este promovata de Romstal si printr-o campanie de publicitate online.

"Iata ca, in continuare mizand pe flexibilitate si adaptabilitate, Romstal raspunde cu profesionalism nevoilor clientilor si alege sa introduca o noua facilitate: plata online a produselor. Increderea si respectul stau la baza oricarei relatii. Tocmai de aceea, Romstal a ales solutiile de plata online oferite de DotCommerce Romania. Romstal a ales sa raspunda astfel prin dinamism nevoilor unei piete aflata intr-o continua evolutie", subliniaza oficialii DotCommerce, citati de www.SMARTfinancial.ro.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©