Afacere cu arta - Wagner a capatat si o identitate online

Magazinul Wagner din Bucuresti, specializat in portelanul de arta, a lansat recent un website pentru prezentarea produselor sale, identitate online care poate fi accesata la adresa www.wagnerarte.ro.

"Fiecare obiect de portelan semnat Ana sau Irina Wagner poarta energia unei povesti care da viata unui moment sau altul. Am încercat sa creez un amestec exotic de arta decorativa, contemporana si arta ceaiului. Toate obiectele sunt pictate manual pe portelan alb adus din manufacturi din Ardeal. Dupa un an de la deschiderea galeriei, datorita impactului avut asupra publicului, am decis ca este nevoie de un site", a precizat Ana Wagner, proprietar al magazinului, citata de Rompres si www.SMARTfinancial.ro.

Obiectele de portelan au fost prezentate deja cu succes la expozitii de profil din Elvetia si Germania. Serviciile de ceai "tematice", accesoriile din portelan, mic mobilier din lemn decorat, obiectele din sticla, bijuteriile Anei Wagner vor putea fi în curând cumparate din mai multe magazine. Pentru 2007, cele doua surori si-au propus extinderea retelei de magazine, dar exclud, pentru moment, vanzarile online.

"Site-ul lansat vrea sa arate ceea ce pot realiza artistii din Romania. Avem cumparatori de toate varstele, romani si straini. Nu exista un tipar al celui care ne cumpara produsele. Sunt, evident, cei care isi permit sa dea 100 de euro pentru un serviciu de ceai, dar asta implica si o anumita cultura fata de obiectele de autor, a spus Ana Wagner.

Printre serviciile oferite de galerie se afla consultanta pentru decoratiuni interioare, impachetarea cadorilor în hârtie japoneza lucrata manual, eventual din matase si parfumata.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©