Vodafone Romania - cresterea ariei de acoperire roaming 4G la 15 tari

Vodafone, lider al segmentului de servicii de roaming 4G, ofera utilizatorilor sai acces la serviciile de roaming 4G in 15 tari din lume, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming.

Astfel, Vodafone, primul operator din Romania care a lansat serviciile de roaming 4G, adauga de acum in aria de acoperire si Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elvetia, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda si Taiwan. Serviciile de roaming 4G sunt disponibile, din noiembrie 2013, si in Portugalia, Spania, Grecia si Italia. Vodafone Romania va continua sa extinda, intr-un ritm sustinut, lista tarilor in care ofera servicii de roaming 4G.

“De acum, utilizatorii Vodafone Romania care calatoresc in 15 tari din lume beneficiaza, in strainatate, de servicii de roaming 4G fara costuri suplimentare, pentru a se putea bucura de conexiuni de mare viteza pentru streaming video, muzica, navigare online si multe altele, oriunde s-ar afla. Vodafone nu este doar lider la capitolul destinatiilor de roaming 4G pentru romani, ci ofera si utilizatorilor care calatoresc in Romania acces la reteaua sa avansata 4G, certificata in repetate randuri”, a declarat Giovanni Chiarelli, Chief Technology Officer, Vodafone Romania.


Utilizatorii Vodafone Romania se pot bucura de serviciile de roaming 4G cand calatoresc in strainatate, in aceleasi conditii ca si in tara.

Special  pentru clientii care utilizeaza serviciile de roaming in Europa, in aceasta vara, Vodafone face optiunea “Roaming pe zi” si mai accesibila si reduce tarifele zilnice cu 50%. Astfel, optiunea costa doar 1.5 Euro/zi pentru clientii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming incluse in abonament si 1.99 Euro/zi pentru utilizatorii celorlalte abonamente. Optiunea “Roaming pe zi” le permite abonatilor Vodafone sa acceseze minutele, SMS-urile si traficul de date incluse in abonament si atunci cand calatoresc in strainatate.

In Romania, Vodafone, cea mai performanta retea de date, are acoperire 4G in unele dintre cele mai importante orase, cum ar fi: Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara, Baia Mare, Botosani, Buzau, Braila, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tirgu Mures

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienti, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.