eSKY Linker - program de afiliere lansat de eSKY.ro

eSKY.ro lansează un nou program de afiliere pe piata românească de turism. eSKY Linker introduce în premieră functii complexe, precum acordarea de comisioane generoase pentru orice tip de rezervare intermediată, fie că e vorba de bilete de avion, hotel sau asigurări de călătorie. Alte instrumente unice în online-ul româneasc sunt motorul de căutare mixt (pentru bilete de avion si hoteluri) si motorul de căutare de tip White Label. Programul garantează control si libertate 100% în gestionarea si personalizarea propriilor campanii. eSKY Linker va fi prezentat profesionistilor din domeniul turismului miercuri, 15 octombrie, în cadrul eTravel Conference, ce va avea loc la Crowne Plaza Hotel din Bucuresti.

Prin eSKY Linker, detinătorii de proiecte online, fie că e vorba de site-uri, blog-uri sau agentii de turism non-IATA (International Air Transport Association), obtin acces gratuit la cea mai variată ofertă: peste 650 de companii aeriene si 451.000 de hoteluri. Astfel, vizitatorii sunt directionati către solutia de călătorie potrivită lor, conversia fiind garantată.

Pentru fiecare tranzactie intermediată, publisher-ii online sunt răsplătiti prin comisioane avantajoase în regim Pay per Sale, calculate automat, procentual în euro. Valoarea acestora variază de la 20% la 40% pentru biletele de avion, 50% pentru rezervările hoteliere si 5% pentru asigurările de călătorie, cu posibilitatea de cumulare, în cazul rezervărilor mixte. Partenerii au, astfel, libertatea de a-si crea propria strategie de vânzare, fără target de vânzări impus sau alte restrictii.

De asemenea, eSKY Linker pune la dispozitia partenerilor săi, gratuit, instrumente grafice nelimitate ce pot fi folosite pentru personalizarea fiecărei campanii advertoriale, specifice fiecărui proiect. Acestia pot opta pentru motorul de căutare mixt (pentru bilete de avion si hoteluri), unic în România, motoare de căutare simple (bilete de avion sau hoteluri), bannere (simple, mixte, cu tarife, fără tarife, generale, cu destinatii specifice), link-uri monitorizate prin coduri personalizate pentru fiecare partener (sute de mii de pagini si link-uri www.eSKY.ro pentru destinatii si hoteluri din întreaga lume). În plus, eSKY.ro răsplăteste consecventa si rezultatele foarte bune oferind partenerilor VIP ai programului acces în premieră în România la servicii Premium, cum e motorul de căutare de tip White Label.

Sistemul garantează o gestionare transparentă si usoară a campaniilor si a câstigurilor acumulate, prin monitorizare în timp real, rapoarte detaliate si analize comparative, direct în contul de partener. Astfel, partenerii eSKY.ro îsi controlează si perfectionează companiile active în timp real, pentru câstiguri sigure.

Înregistrarea se realizează instant, usor si rapid, prin completarea unui formular online, fără contracte si fără aprobări, sau la adresa de e-mail supportro @ eskypartners.com.

www.eSKY.ro este una dintre cele mai mai puternice agentii de turism din România, cu vânzare exclusiv online, membră a IATA (International Air Transport Association). Detine 28% cotă de piată, din segmentul vânzării online de bilete de avion de către agentiile de turism din România. Face parte din grupul multinational eSKY Travel Search, prezent în pietele din Polonia, Bulgaria, România si Brazilia. În piata românească activează din 4 noiembrie 2009.