BT Securities devine BT Capital Partners

BT Securities (BTS), compania de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania si cel mai mare broker de retail din România, devine BT Capital Partners. Rebrandingul marchează finalizarea cu succes a tranzactiei dintre BTS si Capital Partners. În acelasi context, BT Capital Partners preia rolul de membru exclusiv în România al M&A International, una dintre cele mai mari aliante la nivel global a firmelor independente din domeniul fuziunilor si achizitiilor.

Printr-o tranzactie care a avut loc în luna martie a.c., BT Securities a preluat activitatea de investment banking a companiei Capital Partners, cea mai importantă firmă românească independentă de consultantă în domeniul M&A si Corporate Finance.

BT Capital Partners: ofertă completă de servicii bancare de investitii, identitate vizuală nouă si sedii noi în Cluj si Bucuresti

Parte a celui mai mare grup financiar cu capital românesc, BT Capital Partners oferă companiilor locale cu potential investitional gama completă de servicii specializate: consultantă pentru fuziuni si achizitii sau listare pe burse, brokeraj, structurarea schemelor de finantare complexe si consiliere strategică de management în cele două centre operationale din Cluj-Napoca si Bucuresti.

Paul Prodan, Presedintele BT Capital Partners, declară: “Clientii nostri au primit foarte bine crearea BT Capital Partners, motiv pentru care suntem extrem de încrezători că avem potentialul de a deveni în curând lideri de piată pe toată gama de servicii pe care o oferim”.

BT Capital Partners are un nou Sediu Central, pe str. Constantin Brâncusi, nr. 74-76, clădirea Brâncusi Business Center, în Cluj-Napoca. În Bucuresti, Sucursala BT Capital Partners se află acum pe bd. Ion Ionescu de la Brad nr. 1A, et. 4, clădirea Băneasa Airport Tower, sectorul 1.