Aplicatia mobila Dolce Sport - acces live la emisiuni si competitii sportive de pe orice dispozitiv

Dolce Sport lansează aplicatia integrată Dolce Sport, dedicată fanilor sportului, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a urmări live, de pe orice dispozitiv, competitiile transmise de Dolce Sport TV si toate stirile importante din sport. Totodată, este singura aplicatie pentru televizoarele smart Samsung dezvoltată de un canal TV sportiv. În fiecare zi, livestreaming-ul acoperă 96 de ore de sport de calitate din peste 30 de competitii sportive locale si internationale, transmise pe patru canale TV.

Aplicatia Dolce Sport livrează o serie de functionalităti esentiale unei experiente pozitive de vizionare, cum ar fi Arhiva, care permite utilizatorilor să revadă momentele cheie preferate dintr-o competitie sau emisiune în orice moment doresc, sau setarea de Notificări de calendar pentru evenimentele din programele celor 4 canale Dolce Sport, sau notificări legate de echipa sau sportivii preferati, urmând să fie anuntati când joacă acestia, astfel încât să nu rateze niciun eveniment important.

Dezvoltată într-un timp record (mai putin de 3 luni), aplicatia Dolce Sport a fost realizată pentru un număr cât mai mare de dispozitive si sisteme de operare, oferind astfel acces la continutul canalului Dolce Sport pentru 92% din tipurile de dispozitive de pe piată. Mai mult, prin intermediul unei structuri complexe de servere si platforme de video delivery, aplicatia este proiectată să sustină accesul simultan pentru peste 80.000 de fani ai sporturilor. În plus, aplicatia adaptează automat calitatea transmisiei la viteza conexiunii utilizate, pentru o experientă de vizionare fără cusur.

„După cum stiti, Dolce Sport este singura televiziune care transmite toate cele 51 de meciuri de la Campionatul European din Franta. Aplicatia Dolce Sport aduce sportul în buzunar, în rucsac sau în masină, pe dispozitive mobile indiferent de sistemul de operare. Fotbalul, însă, se trăieste la intensitate maximă în special pe ecrane mari, iar Smart TV-urile câstigă din ce în ce mai mult teren. De aceea, am considerat  important să construim o aplicatie care să aducă Dolce Sport si pe ecranele ale smart TV-urilor Samsung inteligente, dar si la purtător, pentru cei aflati în miscare. Asigurăm astfel acces tuturor suporterilor la cele mai titrate competitii ale momentului”,  spune Alina Cazacu, Manager E-Activities Non-Core Business Telekom Romania.

Aplicatia se poate descărca gratuit si este disponibilă pe toate sistemele de operare pentru dispozitive mobile (iOS, Android si Windows Mobile), pe smart TV-urile Samsung, dar si pe desktop sau laptop, accesând Live.DolceSport.ro. Pentru acces la livestreaming-ul video al competitiilor difuzate de Dolce Sport TV, utilizatorii au la dispozitie abonamente lunare de 6 euro/ lună + TVA – iar în primele luni pretul promotional este de 5 euro/ lună + TVA. Cei interesati pot achita online (direct prin aplicatie, plată lunară recurentă), prin SMS sau voucher.
 
Cu Dolce Sport, utilizatorii pot urmări LIVE si în exclusivitate cele mai tari competitii sportive ale momentului: fotbal (toate cele 51 meciuri de la Euro 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Premiere League, La Liga, Bundesliga, FA Cup), tenis (ATP 500, Cupa Davis, FED Cup), handbal (cele mai importante competitii internationale), Formula 1, NBA, NFL, rugby, volei si altele.