Afla cum sa ajungi la 20.000 de afisari pe luna pentru blogul tau de pe AdvanceNow.biz

Exista foarte multe bloguri – si in fiecare zi se mai lanseaza unele noi in intreaga lume. Dar cum ajungi sa ai un blog cu trafic mare? Un case study publicat recent pe Advancenow.biz prezinta modalitatile in care un blog de calatorii a ajuns la peste 20.000 afisari in sase luni.

Pentru a avea succes cu un blog, specialistii recomanda scrierea de continut de calitate care sa atraga si care sa genereze un numar mare de share-uri pe internet. Continutul trebuie sa fie variat – interviuri, articole cu sfaturi si recomandari etc. – si bine documentat. In plus, se recomanda sa se utilizeze diferite platforme social media pentru a aduce articolul in atentia celor interesati, promovarea unui material fiind foarte importanta pentru numarul de vizualizari generat.

Poti afla cum sa generezi trafic si sa ajungi la 15000 afisari in 5 luni (si la peste 20000 in sase luni) dintr-un case study de pe AdvanceNow.biz care aduce in atentie povestea unui blog de calatorii in engleza lansat in urma cu sase luni.

Autorul acelui blog locuieste in Singapore si a impartasit secretele sale pentru ca oricine sa poata obtine aceleasi rezultate. In mod surprinzator, el afirma ca la inceput nu avea un concret de promovare a articolelor, bazandu-se pe includerea lor in cadrul profilului personal de pe Facebook si pe prietenii care au dat share.

Din material rezulta importanta social media – Facebook si Pinterest fiind cele mai importante pentru a genera trafic. Autorul a enumerat catega grupuri de Facebook care l-au ajutat sa isi dezvolte blogul si sa aiba un numar impresionant de afisari intr-un interval de timp scurt.

Un alt element cheie este publicarea constanta de articole insotite de imagini relevante. Autorul prezinta de asemenea elementele in care a investit pentru a se asigura ca blogul lui va avea succes.