AFI Cotroceni, singurul centru comercial din Bucuresti care gazduieste doua cafenele Starbucks

Pe 25 noiembrie, în AFI Cotroceni s-a deschis o nouă cafenea Starbucks, în proximitatea patinoarului, centrul comercial devenind astfel singurul din capitală care găzduiește două locații ale renumitului brand. Cafeneaua are o suprafață de 150 mp și o capacitate de 85 de locuri.

„AFI Cotroceni este traversat în medie de peste 52.000 de vizitatori zilnic. Așadar, cea de-a doua locație Starbucks din centrul nostru comercial va acoperi și zona de food court și entertainment, fiind mult mai accesibilă celor care își petrec timpul aici. Deschiderea unei noi locații Starbucks în AFI Cotroceni nu vine decât să confirme performanțele brandului în centrul nostru comercial.”, a declarat Georgiana Oltenescu, Corporate Marketing Manager AFI Europe România.

„Suntem încântați să aducem o altă cafenea Starbucks în AFI Cotroceni. Sperăm ca atât clienții fideli, cât și posibilii clienți să adore experiența unică și serviciile de calitate oferite de Starbucks și să împartă cu noi pasiunea pentru cafeaua de cea mai bună calitate, în pauza dintre cumpărături sau la întâlnirile cu prietenii”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria.

Cea de-a doua cafenea Starbucks din AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților un meniu cu băuturi pe bază de cafea, preparate după apreciatele rețete prin care brandul s-a făcut remarcat la nivel internațional, precum și cu sandvișuri și prăjituri.

Noua locație devine un punct de atracție pentru clienții centrului comercial, fiind amplasată în apropierea zonei de food court și în proximitatea patinoarului Cotroceni on Ice și a zonei de distracție.

AFI Cotroceni găzduiește cafeneaua Starbucks încă de la inaugurarea centrului comercial în anul 2009. Odată cu extinderea din 2014 brandul a deschis actuala locație, situată la intrarea Galaxy.