Criptomonedele, foarte tentante si pentru romani

Tot mai des subiect de stiri in publicatiile generaliste, dar si in cele financiare, criptomonedele sunt "la moda" si in randul romanilor, din ce in ce mai puternic. Important de spus este ca bitcoin-ul si celelalte monede virtuale de acest gen sunt accesibile si in tara noastra. Mai exact, romanii pot cumpara si vinde bitcoin, ether si multe altele.

"Vedetele" in acest domeniu sunt BTC si ETH, care inregistreaza volume impresionante de tranzactionare in fiecare zi la nivel global. Prin platforme precum CryptoCoin.pro, astfel de criptomonede pot fi achizitionate simplu si rapid, in portofele virtuale.

Pentru ca totut sa fie cat mai usor, tranzactiile de cumparare se pot face chiar cu carduri Visa sau MasterCard ori prin transfer bancar. Preturile de vanzare sunt ferm afisate pe platforma mai sus mentionata, iar acest serviciu garanteaza pret fix, in sensul ca preia riscul de volatilitate pentru 24 de ore - un element foarte important, caci volatilitatea poate fi foarte ridicata in unele momente la aceste instrumente financiare.

Criptomonedele sunt considerate investitii cu risc foarte mare. Evident, exista atat posibilitatea de a inregistra mari castiguri, cat si mari pierderi. In mass-media sunt insa prezentate multe cazuri de investitori care au castigat sume fabuloase in termen scurt, unii ajungand chiar milionari in dolari din investitiile in bitcoini si alte criptomonede.

"CryptoCoin Pro SRL este o companie specializata in vanzarea si cumpararea de Bitcoin, precum si a altor criptomonede. Echipa noastra este dedicata pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostri, oferind o selectie tot mai mare de oportunitati de tranzationare si de investire. Credem cu tarie in puterea inovatiei in lumea financiara. Misiunea noastra este sa oferim servicii de investitii, de cea mai inalta calitate si cu securitate avansata".

Inainte de a aloca sume de bani pentru investitii in astfel de monede virtuale, orice persoana trebuie sa se informeze foarte atent - de preferat online, in surse de specialitate, inclusiv urmarind video-uri postate pe YouTube. Pe retelele de socializare exista de asemenea grupuri ale persoanelor pasionate de criptomonede. Conform specialistilor in domeniu, astfel de investitii sunt riscante, deci ideal este sa fie alocati bani pe care iti permiti sa ii pierzi, chiar daca desigur pornesti cu scopul de a mari suma din portofelul tau virtual de criptomonede.