Economisesti mai mult la apa

Cati dintre voi si-ar dori sa plateasca facturi mai mici la apa sau chiar deloc? Eu am fost inspirat si, atunci cand am construit casa cea noua, am decis ca nu ma voi racorda la reteaua de apa curenta a orasului si nici la canalizare.

Am preferat sa forez o fantana din care aveam sa distribui apa in toata casa. Oricine a construit o fantana stie ca nu poti sa introduci o teava si acesta sa distribuie apa in toata casa. Este nevoie de o instalatie profesionala, care controleaza presiunea apei.

Eu am apelat la Magazinul-de-piese.com pentru a alege un produs din categoria lor de pompe apa.

Am analizat bine optiunile si am ales pompa de apa submersibila Taifu 4SM2-25F.

Acest produs este fabricat, in mod special, pentru persoanele care nu au acces la apa curenta. Poate fi folosit pentru a extrage apa din puturi, izvoare sau iazuri.

Aceasta pompa are un debit de 50 de liti pe minut, 25 de etaje, inaltimea de refulare maxima este de 148 de metri, puterea este de 2.2kW iar tensiunea de alimentare de 230 V.

Aceasta pompa de apa este ideala pentru cei care doresc sa se debranseze de la reteaua curenta de apa si sa fie independenti. Personal, o recomand tuturor, deoarece aceasta pompa submersibila Taifu 4SM2-25F este sufiecienta chiar si pentru o locuinta cu 7 membri.

Aceasta are un consum redus iar, daca utilizatorul doreste, o poate alimenta in mod constant prin energie solara. Aceasta metoda este una ecologica care nu va afecta mediul. Apa potabila pe care o obtinem de la fantana este mult mai curata si nu va trebui sa ne ingrijoram atunci cand se orpeste apa in oras.

Recomand produsele de le Magazinul-de-piese.com, deoarece comercializeaza doar unelte pentru adevarati profesionisti. Cei care doresc sa isi imbunatateasca sau sa constuiasca o casa pot sa apeleze cu incredere la Magazinul-de-piese.com.