Pentru amintiri de neuitat apeleaza la Cotea Razvan - Guest Post

Toti proaspetii parinti stiu ca botezul celui mic este un moment unic in viata. Botezul este plin de incarcatura emotionala – este evenimentul care reuneste familia si prietenii pentru a sarbatorii, impreuna, crestinarea celui mai mic membru al familiei. Tocmai din acest motiv, toti parintii vor sa ramana cu amintirile frumoase, chiar si dupa ce evenimentul s-a incheiat – amintiri pe care sa le priveasca, cu drag, si peste ani si sa retraiasca emotiile acelei zile. Si ghiciti cum se pastreaza cel mai bine amintirile? Prin intermediul fotografiilor! Si ce faci, atunci cand vrei sa ai parte de fotografii si filmari reusite? Apelati la un fotograf profesionist!

Nu cunosti niciun fotograf cunoscut? Vi-l recomand pe Cotea Razvan – fotograf profesionist care isi practica meseria cu multa pasiune si dedicare!  Sunt atat de multe lucruri la care trebuie sa va ganditi atunci cand organizati un botez – dar cel mai important este gasirea unui expert in fotografie, care sa ofere servicii foto botez exceptionale. Cotea Razvan este adeptul stilului documentar si pune suflet in tot ceea ce face. Este persoana care se afla peste tot si imortalizeaza fiecare zambet sau lacrima de fericire, fiecare gest de uimire si mandrie, ca sa le transpuna, apoi, in fotografii.

Ce il recomanda pe Razvan Cotea? In primul rand, experienta acestuia de peste 5 ani, in decursul carora a participat la mai multe evenimente de familie, unde a reusit sa experimenteze si sa evolueze, in acelasi timp. Asa a invatat sa se adapteze diferitelor situatii neprevazute, iar experienta l-a invatat cum sa fie spontan si rabdator, totodata. Apoi il recomanda si serviciile personalizate pe care le ofera. Aceste servicii pornesc de la un pachet de baza, la care puteti adauga optional, mai multe servicii pe care le doriti astfel incat sa realizati propriul vostru pachet de servicii. Asa puteti spune ca ati avut si voi o contributie marunta, in sedintele foto / video.

In plus, Razvan Cotea are costuri fixe la serviciile sale. Aveti ocazia sa discutati, inca de la icneput, toate costurile aferente serviciilor solicitate, ca sa nu aveti nelamuriri pe parcurs. Asadar, in momentul in care o sa semnati contractul, veti stii exact cat veti avea de plata. Nu am cum sa nu mentionez si faptul ca foloseste doar aparatura profesionala, pentru a fii sigur ca orice fotografie o sa fie impecabila, plus aparatura de rezerva, in cazul in care intampina situatii neprevazute. Sunt suficient de multe motive pentru care merita sa apelezi la Razvan Cotea? Raspunsul este afirmativ, oricand!

Povestile frumoase se vor impleti, mereu, cu putin ajutor din exterior. Fotograful este acel ajutor, care actioneaza din umbra si nu sta deloc, pentru ca treaba lui este sa surprinda, pe obiectiv, orice moment. Tocmai de aceea este musai sa ai unul alaturi de tine, la botezul copilului tau. In aceste fel, peste ani de zile, cand cel mic o sa creasca, o sa puteti sa va uitati impreuna la fotografii si la filmari si sa ii explicati copilului vostru ce emotii puternice ati trait si cat de emotionati ati fost cu totii.