Tehnologia de top, in sprijinul afacerii tale

Una dintre cele mai mari realizari in domeniul tehnologiei este ca toate solutiile ultra moderne au devenit neasteptat de accesibile. Pentru utilizatorii individuali este comod si placut, pentru companii este "o mina de aur", in sensul ca au oportunitati majore de care trebuie sa profite la maximum! Solutiile software ajuta echipele sa fie mai performante si toate procesele de business decurg mai bine, mai rapid, mai eficient, deci... mai ieftin!

In prezent se pot folosi resursele Microsoft Office 365 in sprijinul oricaror afaceri, inclusiv in cazul afacerilor mici, cu echipe cu putine persoane, dar foarte competitive. Office 365 este deja folosit la scara larga in afaceri, avand avantaje majore. Este de fapt o platforma de servicii cloud care ofera produse familiare Microsoft cum ar fi Word, Excel, PowerPoint si OneDrive. Accesul poate fi realizat online sau local, iar plata este extrem de avantajoasa, fara un cost mare initial - se plateste un abonament lunar (angajament anual), la fel ca in cazul serviciilor de telefonie mobila sau internet.

Se pot alege abonamente in functie de nevoile firmei. Poate fi cazul doar de aplicatiile Office, precum si de stocarea si partajarea in cloud a fisierelor. Sau poate fi nevoie de e-mail de business si alte servicii specifice mediului de afaceri. In cele mai multe cazuri, este nevoie de toate acestea, ce pot fi incorporate intr-un singur abonament Office 365.

Fiecare aplicatie are utilitatea sa. Access pentru Office 365 inseamna aplicatii atractive si functionale, intr-un timp foarte scurt. "Access este un instrument pentru crearea de aplicatii de business, usor de utilizat prin folosirea sabloanelor intuitive, diverse sau creand de la zero propriul scenariu. Este ideal pentru utilizatori individuali si echipe mic", se precizeaza pe website-ul smart-businesssolutions.ro.

Un alt exemplu este MyAnalytics, un tablou de bord personalizat ce permite realizarea unui rezumat al numarului de ore pe care le petreci in intalniri, pe baza e-mailurilor. In plus, ofera diverse sugestii cu privire la reducerea timpilor de intalnire neproductivi si a muncii suplimentare. Pentru a crea automat task-uri de rezolvat pe baza angajamentelor continute in e-mailuri, aplicatia MyAnalytics utilizeaza Artificial Intelligence. Astfel, manageriezi mai bine timpul tau de munca, folosesti toate datele pentru a-ti creste in final productivitatea in munca.