3 motive pentru a cumpara litecoin

Doresti sa investesti in piata criptomonedelor insa nu esti sigur ca bitcoin-ul, cea mai cunoscuta moneda digitala este alegerea potrivita? In acest caz trebuie sa iti indrepti atentia si la celelalte monede virtuale aflate pe piata criptomonedelor. Da, da. In cazul in care nu stiai, pe piata monedelor digitale mai exista si alte monede in care poti investi, nu doar bitcoin-ul. de exemplu, litecoin-ul este una dintre cele mai populare monede digitale, aceasta batandu-se aproape de la egal la egal cu bitcoin-ul. Zic aproape pentru ca in viitor este preconizat ca litecoin-ul sa depaseasca bitcoin-ul chiar daca litecoin-ul a fost creat pentru a fi fratele mai mic al celebrului bitcoin. 3 dintre motivele pentru care este preconizat faptul ca liotecoin-ul este posibil sa depaseasca bitcoin-ul si sa devina una dintre cele mai importante monede de pe piata monetara sunt urmatoarele:

1. Gradul de securitate al monedei. Spre deosebire de alte monede virtuale, aici fiind inclus si bitcoin-ul, gradul de securitate al litecoin-ul este foarte ridicat. Atat de ridicat incat aceasta moneda este cea mai sigura moneda virtuala aflata in acest moment pe piata criptomonedelor. Avand in vedere ca au existat ceva probleme legate de securitatea criptomonedelor este absolut normal ca litecoin-ul sa fie apreciat avand in vedere ca aceasta moneda nu doar ca a rezolvat problemele de securitate cu care s-au confruntat celelalte monede virtuale, si in special bitcoin-ul, ci a venit cu noutati foarte importante din punct de vedere a securitatii.

2. Viteza de procesare a tranzactiilor realizate cu aceasta moneda sunt mult mai rapide. Acest avantaj se datoreaza tehnologiei mult imbunatatite care sta la baza functionarii litecoin-ului.

3. Stabilitatea acestei monede virtuale este un alt mare avantaj oferit de catre litecoin. Cu toate ca este vorba despre o moneda virtuala, iar una dintre caracteristicile monedelor virtuale este volatilitatea, litecoin-ul este o moneda digitala destul de stabila. Stabilitatea de care se bucura litecoin-ul face ca aceasta moneda sa fie apreciata de un numar din ce in ce mai mare de persoane si sa faca obiectul a cat mai multor investitii, fapt care in final va face ca litecoin-ul sa devina una dintre cele mai puternice criptomonede de pe piata.

De unde pot cumpara litecoin la un pret cat mai bun?

Acum, ca am stabilit care sunt cateva dintre cele mai imoportante motive pentru care este oportuna achizitionarea litecoin-ului, trebuie mentionata si o sursa de unde se poate cumpara litecoin. Mediul online este plin de astfel de surse, de platforme de tranzactionare a criptomonedelor. Dintre toate platformele de tranzactionare a criptomonedelor se remarca bitmahavi.com. Aceasta platforma de tranzactionare a criptomonedelor se remarca datorita avantajelor oferite, cateva dintre acestea fiind:

Nivelul de securitate al acestei platforme este foarte ridicat. Specialistii care se ocupa de aceasta platforma de tranzactionare lucreaza zi de zi pentru ca toate tranzactiile efectuate prin intermediul bitmahavi.com sa fie realizate in cele mai bune conditii din punct de vedere a sigurantei.

Cotatiile monedelor virtuale tranzactionate sunt la cel mai bun nivel de pe piata, acest lucru ajutand la obtinerea unui profit de pe urma tranzactionarii criptomonedelor.

Comisioanele percepute sunt la un nivel foarte mic pentru a nu afecta sub nici o forma profitul inregistrat ca urmare a tranzactionarii litecoin-ului sau a oricarei alte monede digitale.

Posibilitatea de a putea utiliza un ATM pentru a realiza o tranzactie cu criptomonede. Aceste ATM-uri in momentul de fata pot fi utilizate doar din anumite orase din tara insa in viitor reteaua de ATM-uri se va mari.

Concluzii


In momentul de fata, litecoin-ul este una dintre cele mai apreciate monede digitale de pe piata criptomonedelor, aceasta apreciere datorandu-se avantajelor oferite de catre aceasta moneda digitala, 3 dintre acestea fiind prezentate si in cadrul acestui articol. Datorita faptului ca litecoin-ul este din ce in ce mai apreciata valoarea acesteia creste, lucru care nu poate fi decat pozitiv pentru piata criptomonedelor. Cu toate avantajele oferite de catre litecoin aceasta moneda digitala nu este o investitie care sa genereze 100% un profit ci este o investitie cu un anumit grad de risc. Avand in vedere acest detaliu este recomandat ca in momentul in care se doreste realizarea unei investii in piata criptomonedelor,inferent de moneda virtuala in care se investeste, sa dam dovada de cat mai multa responsabilitate.