Criolipoliza ne scapa de celulita inestetica

Inainte de a va vorbi despre criolipoliza, este necesar sa vorbim putin despre celulita. Celulita este o imperfectiune (nu o boala) care afecteaza si deformeaza tesutul adipos, acel tesut care contine grasime si este pozitionat sub piele. Aceasta problema apare initial prin retentia de apa si ulterior prin formarea de celule sanguine nerecuperabile „ireversibile”.

Celulita este vizibila cu ochiul liber, deoarece, chiar daca afecteaza un strat mai profund, face pielea sa para ca este ca o "coaja de portocala". Procesul de formare a celulitei incepe cu complicatia circulatiei venoase, cu excesul de permeabilitate capilara in tesutul adipos si cu incapacitatea sistemului limfatic de a reabsorbi toate fluidele absorbabile.

Cresterea anormala a fluidelor creste presiunea interna a tesutului. Acest lucru complica schimburile metabolice ale celulelor continute. Factorii responsabili de predispozitia la celulita sunt numerosi. Unii sunt legati de susceptibilitatea individuala si bagajul genetic si nu pot fi schimbati; altii par sa aiba legatura cu stilul de viata si obiceiurile persoanei respective si sunt modificabili.

Celulita nu este eliminata, dar este posibila prevenirea sau reducerea acesteia cu o marja de succes care variaza in functie de cazul specific. Pentru a face acest lucru este esential sa interveniti asupra dietei, activitatii fizice si sa profitati de actiunea suplimentelor, cremelor, medicamentelor locale sau a tratamentelor medicale specifice. Unul din acestea este criolipoliza.

Criolipoliza (cunoscuta si sub denumirea de „inghetarea grasimilor”) este un tratament medical folosit pentru „distrugerea” celulelor umplute cu grasime. Este utilizata in principal pentru a elimina selectiv grasimea subcutanata din unele zone ale corpului care sunt mai dificil de modelat cu dieta si sportul. Puteti apela la criolipoliza Bucuresti la clinica Yiara. Aici veti obtine un tratament criolipoliza pret bun.

Functionarea criolipolizei se bazeaza pe racirea controlata la -3 °C a unei zone specifice, asociata cu aplicarea vidului (pentru a pastra circulatia). Acest lucru ar trebui sa permita reducerea localizata si noninvaziva a depozitelor de grasimi, modificand forma segmentului respectiv. Aplicarea “racirii” prin criolipoliza este administrata in asa fel incat sa produca moartea celulelor tesutului adipos subcutanat, fara a provoca leziuni ale pielii.

Criolipoliza este considerata o alternativa nonchirurgicala, mai eficienta, la liposuctie, care este invaziva, dureroasa si necesita timp de recuperare.