Charter din Craiova spre Antalya, lansat de Paralela 45 pentru vacantele de vara 2015

Paralela 45 isi consolideaza ofertele pentru vara 2015 prin lansarea charterului din Craiova spre Antalya, care va deservi romanii din sud vestul tarii. Inaugurat la inceputul anului 2014, aeroportul din Craiova inregistreaza una din cele mai importante ascensiuni din provincie, ajungand la 35.000 de pasageri in doar jumatate de an.

„Am observat in ultimii ani tendinta turistilor de a pleca din orase cat mai apropiate de cele in care locuiesc alaturi de solicitari din agentiile teritoriale, motiv pentru care in 2015 am decis sa extindem oferta de zboruri charter si in Craiova. Estimam ca peste 30% din romanii sud-vestul tarii care pana acum veneau in Bucuresti cu masinile proprii sau ne solicitau serviciul de preluare de acasa, sa profite de aceasta oferta. Daca in urma cu 10 ani toate charterele plecau din Bucuresti, aeroporturile din provincie au inceput sa le ofere facilitati operatorilor si sa-i atraga, astfel incat dezvoltarea pe acest nivel creste in beneficiul ambelor parti”, explica Alin Burcea, Presedinte Paralela 45.

Paralela 45 a lansat campania de inscrieri timpurii Turbo Early Booking pentru Antalya la inceputul lunii octombrie cu o reducere de pana la 45% fata de costul platit in plin sezon. Pentru 395 euro sunt incluse 7 nopti de cazare all inclusive la hotel de 4 stele in statiunea Kemer, transport cu avionul cursa charter, transfer aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica si parcare gratuita pe aeroportul din Craiova. Turistii care cumpara prin acest program platesc 30% in momentul rezervarii, iar restul se achita inainte de plecare.

Paralela 45 activeaza de peste 24 de ani pe piata vacantelor, fiind cel mai cunoscut brand de turism din Romania. Paralela 45 a fost votata timp de sase ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania”, conform studiului independent Reader’s Digest. Paralela 45 pune la dispozitia turistilor romani peste 100 de circuite pe toate continentele, chartere, turism individual, corporate si intern, precum si bilete de avion.