Canalul TV Orange Info, lansat de Orange, fara taxe suplimentare

Orange lansează Orange Info, un canal de televiziune adresat clientilor Orange TV atrasi de zona digitală, care vor să fie la curent cu ultimele noutăti despre produsele si serviciile companiei, precum si cu informatii de interes general. Noul canal poate fi urmărit fără taxe suplimentare de către toti clientii Orange TV atât pe televizor, cât si pe dispozitivele mobile: computer, tabletă si smartphone.

Prin intermediul a patru emisiuni cu un continut variat, clientii pot afla informatii practice si utile din domeniile în care compania Orange este prezentă si pot descoperi ce beneficii aduc tehnologiile mobile de ultimă generatie.

Emisiunea Orange zoom cuprinde informatii si tutoriale despre aplicatii, sfaturi despre cum să-ti configurezi telefonul pentru diferite servicii si informatii despre evenimentele muzicale, sportive sau de tehnologie sustinute de Orange.

Orange fun aduce informatii noi despre ultimele filme de la cinema si programul Orange Film, precum si trailerele unei selectii de filme ce rulează în tară, pe ecranele TV sau disponibile în Orange TV Go .

În emisiunea dedicată Fundatiei Orange, clientii pot urmări informatii despre proiectele acesteia. Fundatia Orange derulează proiecte de filantropie, prin care tehnologia este folosită în sprijinul persoanelor dezavantajate, pentru a aduce schimbări pozitive întregii comunităti.

Emisiunea News completează programul Orange Info cu informatii actualizate despre vreme, horoscop, curs valutar, trafic si agenda culturală.

În lista de canale, Orange Info se află la pozitia 100. În acest moment, este în perioada de testare a semnalului si poate fi urmărit de toti clientii Orange TV.

„Orange TV are deja o bază consistentă de abonati care urmăresc programele pe televizoarele de acasă si pe dispozitivele mobile si mult mai multi clienti care si-au descărcat aplicatia pentru a urmări continutul când se află în miscare, pe smartphone sau tabletă. Prin lansarea canalului Orange Info, le aducem clientilor informatii practice, accesibile pe mai multe tipuri de ecrane, pentru a-i ghida în peisajul digital actual si a-i ajuta să descopere mai usor beneficiile pe care acesta le aduce.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.