Logipromo.ro - Logitech face din nou marketing prin concurs online

Dupa ce a desfasurat o campanie de promovare bazata pe un concurs online la adresa de internet www.logigame.ro, compania Logitech recidiveaza cu un mecanism similar, destinat unei perioade cu vanzari mari - luna decembrie. Logitech a lansat pe site-ul www.logipromo.ro un concurs a carui desfasurare a inceput la data de 15 noiembrie 2006 si a carui derulare va continua pana la data de 31 decembrie 2006, se precizeaza in regulamentul oficial al campaniei, consultat de www.SMARTfinancial.ro.

"Pentru ca este cuminte, computerul tau merita un cadou de Craciun! De Sarbatori, nu uita cine ti-a fost alaturi tot anul! Si... cumpara-i o tastatura sau un desktop Logitech! Pentru grija pe care o ai fata de calculatorul tau, Logitech te va rasplati cu o camera web! Fiecare al cincisprezecelea cumparator autentificat primeste o camera web. Pot participa la promotie doar persoanele care cumpara o tastatura sau un desktop Logitech în perioada 15 noiembrie - 31 decembrie 2006. Cadourile vor fi acordate în limita stocului disponibil", se precizeaza pe www.logipromo.ro.

Un participant se poate autentifica pe site-ul www.logipromo.ro de mai multe ori cu conditia sa achizitioneze mai multe tastaturi sau desktopuri Logitech. Un participant se poate autentifica o sigura data pe baza unui bon ce atesta achizitionarea unei tastaturi sau unui dektop Logitech in perioada 15 noimbrie 2006 – 31 decembrie 2006. Premiile constau in 200 camere web Logitech QuickCam Express. Regulamentul complet este disponibil la aceeasi adresa web.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©