E atat de rau, ca-i bine! - piesa de teatru la Cinema Patria din Bucuresti

După spectacole în țară, Sad Comedy vine în București cu un nou concept, pentru o comedie bună. ”E atât de rău că-i bine!” este un piesă de teatru atipică, insipirată din viața reală, dedicată spectatorilor cu umor.

La ora 19:00, joi, pe 4 Decembrie, la Cinema Patria, nume mari ale teatrului și televiziunii romanești ți-au pregătit 85 de minute de satiră despre oameni din toate categoriile sociale și problemele de care se lovesc zi de zi. 

Antrenează-ți pofta de râs într-un spectacol scris și regizat de Octavian Strunilă care are în distribuție actori precum Anca Sigartău, Octavian Strunilă, Sorana ExAsia, Alin Panc și Alexandru Conovaru, este invitatia organizatorilor.

Prețul biletului este de 45 RON, categoria I și 35 RON, categoria II.

Biletele se pot procura de la agenţia de bilete a cinematografului Patria, pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos și pe http://www.vreaubilet.ro/.

Informatii si pe Facebook, la https://www.facebook.com/SadComedy.Official, sau pe pagina de Eveniment: https://www.facebook.com/events/1506360836288733/.