Calatorii ieftine in ianuarie si februarie, chiar si in tari indepartate

Iti doresti o calatorie speciala, dincolo de locurile apropiate pe care le-ai vazut deja, dar bugetul te limiteaza? Cu ajutorul internetului, o super-vacanta este mai aproape decat crezi. Daca urmaresti ofertele online, poti cumpara foarte ieftin bilete de avion spre Germania, Italia, Marea Britanie, dar si spre tari mult mai indepartate. Poti zbura in Asia, America sau Africa la preturi pe care in general le intalnesti pentru zborurile europene.

Tot mai multi romani au invatat sa "vaneze" ofertele generoase de pe internet si sa isi permita practic sa zboare in tari indepartate, pe care doar visau sa le poata vedea. O vacanta cu totul deosebita este mult mai accesibila daca este planificata din timp, de preferat pentru perioada ianuarie - februarie. La inceput de an, numarul celor care calatoresc este minim, astfel incat ofertele speciale sunt relativ usor de gasit, atat in materie de transport, cat si in ceea ce priveste cazarea si eventual alte optiuni speciale.

In cele mai multe locuri, ianuarie - februarie inseamna extra-sezon, o perioada in care putini oameni au concedii. A pleca in vacanta atunci cand toti ceilalti se intorc la munca este oportunitatea perfecta de a beneficia de tarife extrem de reduse. Daca isi place vremea calda, ai si mai multe motive de bucurie, caci poti avea un concediu intr-o tara cu clima mult mai prietenoasa, platind insa mai putin decat te-ai astepta.

In ianuarie si februarie, exista oferte speciale prin agentii de turism, dar si oferte pe care le poti "culege" direct de pe site-urile companiilor de zbor, de pe site-urile de rezervari online si din diverse alte surse online. Este necesara atentie sporita, pentru a putea accesa ofertele "fantastice". Poti pleca eventual intr-o croaziera, caci si aici preturile sunt mult mai mici decat in perioada de vara.

Daca doresti sa zbori cu o companie low-cost in Europa, costurile sunt cu aproape incredibile. Cumperi bilete de avion pentru Franta la preturi pe care in general le platesti pentru transport cu trenul intre localitati din Romania. Rezervi online bilete de avion spre Portugalia sau Spania ieftin si comod, profitand de preturi foarte prietenoase cu bugetul tau de calatorie.