Apa minerala ZIZIN - prima campanie TV

Perioada sărbătorilor de iarnă este una din cele mai agitate. Fiecare familie îsi doreste Crăciunul perfect, cu o masă plină si cadourile mult visate sub brad. Însă, pentru a ajunge acolo, oamenii sunt nevoiti să treacă prin situatii care provoacă stări de nervozitate si dezechilibru. Răspunsul împotriva acestora este oferit de ZIZIN, apa minerală cu pH neutru, alcătuită după nevoile unui organism echilibrat. si pentru că echilibrul interior si echilibrul ”exprimat” sunt întotdeauna în strânsă comuniune, teritoriul de comunicare asumat de brand la începutul acestui an este “apa care aduce pacea în familie”. 

”Pentru noi, campania Dă cu pace în familie a reprezentat un adevărat act de curaj si suntem tare mândri că ni l-am asumat. Spotul iese din tipare, este îndrăznet, inedit si asta ne-a plăcut încă din primul moment în care am primit propunerea agentiei. Viata în familie nu este întotdeauna lină, trebuie să recunoastem. Există momente în care fiecare partener poate să surprindă si, în astfel de situatii, important este să mentină cineva echilibrul. Iar ZIZIN, cu sigurantă, poate să-si asume acest rol.”, a declarat Laura Lazăr, Director Executiv, Apemin ZIZIN.

Cu ajutorul Lowe&Partners si BPN, ZIZIN a prezentat echilibrul asa cum nicio altă apă nu a reusit. ZIZIN explică echilibrul si îi oferă o dimensiune concretă: esti echilibrat atunci când iei viata asa cum este si îti găsesti resursele pentru a depăsi micile conflicte. Esti echilibrat atunci când dai cu pace micilor intrigi cotidiene si lasi viata să curgă natural.

Campania de la începutul anului a inclus componente de outdoor, radio si online, unde ZIZIN a dat cu pace si a invitat oamenii să lase deoparte neîntelegerile si să fie echilibrati.

„Am stiut că avem în mână un bot de aur în momentul în care am văzut zecile de dezbateri generate de campania cu animale de la începutul anului, iar clientul nostru a avut viziunea si încrederea de a merge înainte. N-au stat pe gânduri nici măcar atunci când au apărut si voci care s-au întrebat dacă ZIZIN este apă pentru animale :)) Cel putin la fel de importantă precum creativitatea agentiei cred că este si viziunea celui care aprobă creatia. Sunt recunoscătoare pentru întâlnirea cu ZIZIN, un game changer, made in Romania! Doresc tuturor cât mai multe întâlniri cu branduri precum ZIZIN si cred că peisajul publicitar din România va redeveni un spectacol demn de urmărit.” a declarat Manuela Gogu, Creative Director, Lowe&Partners. 

În această iarnă, ZIZIN lansează partea a doua a campaniei, al cărui element central este primul său spot TV si care va fi amplificat în online de echipa BPN, cea care gestionează componenta de media.

Spotul aduce la viată cuplul antilopă gnu – leoaică, prezentând o suită de situatii cu potential de dezechilibru, toate desfăsurându-se sub privirea unui explorator al vietii urbane.

Inspirat de Steve Irwin, exploratorul ZIZIN este infiltrat în diverse contexte familiale unde speră să găsească si să prezinte spectatorilor situatii cu potential de dezechilibru. Ipostaza devine surprinzătoare tocmai din lipsa acestui conflict, întrucât contextele în care nimereste sunt incredibil de echilibrate, datorită ZIZIN. Astfel, spotul ilustrează o situatie de aparent conflict într-un cuplu (si acesta fiind unul neobisnuit), întregul context fiind observat din exterior de “exploratorul ZIZIN”, exact ca într-un documentar. Însă, cu ajutorul ZIZIN, situatia se rezolvă într-un mod pasnic, femeia din cuplu întelegând reactiile bărbatului si trecând peste acestea cu liniste si calm.

Echipa ZIZIN a fost formată din Laura Lazăr (Director Executiv Apemin ZIZIN), Laurentiu Lazăr (Presedinte C.A. Apemin ZIZIN), Georgiana Bogdan (Marketing&PR Specialists), Mihai Pârvulescu (Marketing Assistant) si Erhard-Daniel Lorenz (Marketing Director).

Din partea Lowe&Partners au participat Manuela Gogu (Creative Director), Victor Oprisan (Art Director), Andrei Munteanu (Copywriter), Ilinca Nanoveanu (Senior A/V Producer), Nicoleta Grigoriu (DTP Designer), Ruxandra Popescu (Account Executive) si Diana Stancu Mottok (Account Director). Strategia de media a fost dezvoltată si implementată de echipa BPN, alcătuită din Ileana Tomescu (Managing Partner), Bogdan Mincu (Senior Media Integrator) si Diana Oancea (Performance Media Specialist).

Lowe este o companie americană cu headquarters la Londra si birouri în peste 90 de tări si peste 9000 de angajati în reprezentantele sale din întreaga lume.

În România de 20 ani, Lowe creează pentru clienti precum: Bancpost, Bergenbier S.A. (Beck’s, Stella Artois, Staropramen),  Terapia Ranbaxy, Unilever (Domestos, Cif, Coccolino, Rexona, Rama, Clear, Signal, Delikat, Knorr),  Johnson & Johnson , Gothaer, BASF, Veka sau Crucea Rosie Română.

Lowe&Partners este membră a grupului de companii din care mai fac parte: Initiative, BPN, Golin, SENIORHYPER, Mobile Works si Medic One.

Premiată la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer si, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint, ADCro.