De ce iubim animalele - lifestyle & timp liberDe ce iubim animalele - lifestyle & timp liber

Trebuie sa recunoastem ca iubim mult animalele pentru aspectul lor placut, pentru energia pozitiva pe care o emana. Cainele, cel mai bun prieten al omului, mai tot timpul il tinem pe langa noi. In mediul rural nu exista casa fara caine. In mediul urban peste 80% dintre oameni ingijesc cel putin un caine. Urmeaza pisicile. Au un rafinament aparte, ne relaxeaza, dar nu sunt atat de usor de intretinut. Sunt mult mai pretentioase decat cainii.

Cel mai inalt animal este girafa. Cu tot cu gatul ei masoara in jur de 5 metri. Cea mai mica pasare este pasarea colibri. Ea poate zbura si inapoi. Dragonul Komodo este cea mai mare soparla din lume, avand o lungime de aproximativ 3 metri. Puiul de crocodil este de trei ori mai mare decat oul din care iese. Cel mai mare dusman al rechinului este un peste. Greu de crezut, dar asa este. Un pestisor destul de micut inarmat cu un ac ascutit pune in pericol viata rechinilor.

Cel mai mare saritor nu este cangurul, ci antilopa cu labe negre. Acest animal sare pana la 12 m. O camila bea 125 de litri de apa in mai putin de 10 minute. Cam asta-i portia de apa de care o camila are nevoie. Cea mai puternica otrava se poate gasi in pielea unei broaste ce traieste in jungla sud-americana din Columbia.

Iubim animalele pentru ca adesea impresioneaza, adesea fac posibil din imposibil. Pentru ingrijirea animalelor a fost lansat un site special unde gasiti hrana pentru caini, dar si pentru alte animale. De asemenea, pe www.petbazar.ro gasiti accesorii pentru animale, precum si informatii utile. Am putea spune ca animalele fac parte din viata noastra, de aceea trebuie sa le ingrijim, sa le ocrotim, sa ne bucuram de relaxarea pe care ne-o pot oferi.