AMASS: Top 6 avantaje sisteme economice de incalzire

Caldura delicata si uniform repartizata, un nivel superior de confort, crearea unui mediu interior sanatos si o investitie avantajoasa, dar nu in ultimul rand economica in consum de care se va bucura intreaga familie. Pe scurt, incalzirea electrica in pardoseala - o solutie ingenioasa pentru un ambiant placut si relaxant. Fara calorifere, fara tevi. Cu sistemele de incalzire in pardoseala AMASS, confortul vine de la sine.

Datorita constructiei si a nivelului superior de inovatie, incalzirea in pardoseala repartizeaza caldura intr-un mod foarte benefic pentru organism. Pentru ca temperatura ramane in partea de jos a camerei, ne putem bucura de 24-25 de grade Celsius la nivelul podelei, de 22 de grade Celsius la nivelul corpului si 20 de grade Celsius la nivelul tavanului.

 

Gratie acestei caracteristici, incalzirea electrica in pardoseala este recomandata, mai ales, familiilor cu copii mici. In plus, aspectul caminului se imbunatateste vizibil odata cu eliminarea tevilor inestetice si a caloriferelor mult prea voluminoase din incaperi.

Sistemul de incalzire electrica prin pardoseala este mai ieftin ca investitie si consum decat centrala termica pe gaz sau radiatoare.

Incalzirea electrica in pardoseala - Solutia momentului si viitorului pentru un stil de viata confortabil. Inovatie ¨invizibila¨, confort resimtit de toata familia

Sistemele clasice de incalzire sunt istorie. Astazi, 50% din noile suprafete de incalzire din spatiile moderne de locuit sunt dotate cu sisteme de incalzire prin pardoseala. Si nu intamplator! Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt sanatoase, estetice si avantajoase din punct de vedere al costurilor. Chiar daca sunt asociate cu tehnologiile de ultima generatie, sistemele de incalzire prin pardoseala sunt recomandate nu doar locuintelor de 5 stele nou construite, ci si cladirilor nou renovate. In plus, un astfel de sistem poate fi instalat in orice tip de pardoseala.

Beneficii incalzire electrica in pardoseala


1. Chiar daca pare o metoda costisitoare, incalzirea electrica prin  pardoseala este o investitie redusa, cu un pret  de investitie cu 50% mai mic decat varianta clasica, centrala pe gaz cu radiatoare

2. Caldura se distribuie prin pardoseala, motiv pentru care lipsa radiatoarelor sau a tevilor va duce catre o amenajare mai usor de gestionat, mai ales din punct de vedere al pozitionarii mobilierului. Diferenta va fi vizibila si in cazul curateniei. Mai exact, nu vei mai fi nevoi sa cureti radiatorul si nici tevile.

3. Durata de viata este de 80 de ani, cat traiti nu mai este nevoie sa va schimbati sistemul de incalzire si nici sa mai platiti costuri suplimentare de intretinere si verificari.

4. Este o metoda sanatoasa de incalzire si de obtinere a nivelului optim de confort termic. Datorita faptului ca nu ridica praful, sistemul de incalzire prin pardoseala este ideal pentru familia dvs.

5. Nu exista pericole de securitate! Sistemele de incalzire electrica prin pardoseala nu sunt poluante si nu exista riscul producerii de incendii, asfixieri, inundatii si explozii, ca la centralele termice.

6. Economie! Utilizarea sistemelor de incalzire prin pardoseala permite reducerea costurilor cu energia pana la 30% comprarativ cu sistemele de incalzire cu radiatoare.

Pentru sisteme incalzire prin pardoseala, se poate contacta compania AMASS - firma cu peste 15 ani de experienta in domeniu. Compania pune la dispozitie produse fabricate in Damemarca si, in plus, asigura o garantie de 20 de ani pentru produsele comandate. Informatii suplimentare pot fi accesate pe www.amass.ro.