Dezvoltare personala, cariera si business - carti in varianta auto, de la ACT si Politon

In tara noastra, audiobook-urile au castigat "teren" in ultimii ani pe piata de carte, tendinta care se constata de mult timp in tarile mai dezvoltate. Persoanele ocupate isi doresc sa profite la maximum de timpul lor si sa afle lucruri noi chiar si atunci cand conduc masina sau cand sunt in alte situatii in care cititul propriu-zis nu este tocmai simplu de realizat. Tocmai de aceea, cartile audio profesionale au cel mai mare succes, targetand in mod direct mediul business si in general persoanele interesate de cariera personala si de modul in care isi pot creste valoarea pe plan profesional.

Editura  ACT si Politon propune vizitatorilor website-ului actsipoliton.ro o serie de carti audio de foarte buna calitate, ce abordeaza zona de dezvoltare personala si profesionala. Aceste audio-book-uri cu accent pe partea profesionala, de business, pot fi comandate foarte simplu. Produsele online sunt disponibile in variante pentru download, in format M3 pentru carte audio si in format PDF pentru cartile in format print.

Un exemplu de carte audio care a atras interesul pe plan international este traducerea in limba romana a unei lucrari semnate de Dr. Wayne Dyer - "101 cai de a-ti transforma viata" ("101 ways to transform your life"). Audiobook-ul (CD MP3) poate fi achizitionat de la ACT si Politon la pretul de 22 de lei, TVA inclus. Conform prezentarii, cartea "te va ajuta sa te eliberezi de stereotipurile de gandire negative si sa privesti diferit lucrurile din jurul tau. Aceasta carte practica, din categoria inspiraţional si motivational, te va ajuta sa intelegi ca atunci cand vei elimina nevoia de a-ti explica neajunsurile sau esecurile, atunci vei fi mai aproape de o viata mai fericita si mai implinita".

"Meditatie pentru autovindecare" de Louise L. Hay, "O poveste magica" de Frederick Van Rensselaer Dey, "Ia initiativa. Cum schimba totul asumarea responsabilitatii" de John Izzo, "Poti fi fericit orice s-ar intampla. Cinci principii pentru a-ti pastra perspectiva asupra vietii" de Richard Carlson si "Calatorie prin chakre" de Colette Baron-Reid sunt doar cateva dintre titlurile de audiobooks ce pot fi comandate online pe www.actsipoliton.ro.

Editura ACT si Politon se remarca prin varietatea de carti audio, traduceri in limba romana a unor titluri ale celor mai cunoscuti autori de best seller in domeniul dezvoltarii personale.