Noua colectie de espressoare Saeco - gustul cafelei perfecte, acasa

Atunci cand vine vorba de cafea, exista o diversitate de gusturi - recunoscute mai ales de cei cu adevarat pasionati de cafea. Indiferent de preferinta, cu noua colectie de espressoare Saeco, disponibila si in Romania, notiunea de "cafea perfecta" este la indemana oricarei persoane, chiar in propria casa. Nu mai este nevoie sa mergi la o cafenea de renume pentru a savura o cafea de top, caci poti face totul in confortul propriei locuinte. Espressoarele Saeco, care inglobeaza cercetare avansata in domeniu si tehnologie de ultima generatie de la Philips, fac posibila obtinerea de rezultate profesionale, la costuri adaptate pentru utilizare casnica.

"Cele mai bune lucruri se fac cu pasiune, pentru ca atunci cand iti place ceea ce faci, iti pui sufletul si inima in acel lucru. Noi iubim cafeaua, asa ca ne petrecem fiecare zi proiectand si rafinand cafetiere inovatoare care va ajuta sa pregatiti cafeaua perfecta. De aceea trebuie să ne alegeti pe noi", sustin cei de la Philips, pe website-ul oficial al companiei, disponibil in limba romana la adresa www.philips.ro.

De ce sa alegi un espressor Saeco? Originea italiana, spiritul inovativ demonstrat inca din anul 1985, dar si certificarile internationale obtinute de-a lungul timpului sunt doar cateva dintre argumente. Tehnologia si pasiunea se imbina perfect, in mod profesionist, rezultand un sistem unic de preparare, aroma deosebita, macinare avansata si preparare excelenta a laptelor. In plus, aparatele Saeco sunt usor de intretinut, avand chiar si sistem de autocuratare.

Un adevarat pasionat de cafea poate alege spre exemplu un espressor super automat Saeco Incanto, cu design elegant si calitate impresionanta a cafelei preparate. Realizat inclusiv cu otel inoxidabil, acest espressor extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul rasnitei ceramice. Spuma de lapte catifelata este la doar o atingere distanta, multumita sistemului automat de spumare a laptelui. Pe www.philips.ro pot fi accesate detalii complete despre toate produsele din colectia Saeco, ce pot fi cumparate din retelele de retail din tara noastra.