Mai multe rate si vouchere cadou la Praktiker - promotie CardAvataj

Credit Europe Bank anuntă cea mai recentă campanie dezvoltată în parteneriat cu Praktiker, care va aduce, până la data de 15 octombrie 2015, fiecărui nou posesor de CardAvantaj un număr extins de rate si vouchere cadou în valoare de 200 lei.

Clientii care solicită până la data de 30 septembrie, 2015 si intră în posesia unui CardAvantaj, emis în perioada campaniei, vor beneficia de un număr extins de 14 rate fără dobândă si vor primi cadou patru vouchere, fiecare în valoare de 50 lei. Acestea vor putea fi folosite, împreună cu noul card, la achizitionarea de produse din orice magazin Praktiker. Campania de emitere se va desfăsura până la sfârsitul lunii septembrie, în întreaga tară. 

Voucherele cadou se pot utiliza în  magazinele Praktiker pentru cumpărături cu valori între 500 si 2.000 lei, progresiv, câte un voucher la fiecare 500 lei achitati. Astfel, de exemplu, pentru o tranzactie de 1.500 lei se vor putea folosi 3 vouchere, care se vor scădea din suma de plată.

"Prin campania CardAvantaj si Praktiker – 14 rate si 200 lei vouchere cadou le oferim noilor posesori de CardAvantaj beneficii crescute. Pe lângă avantajele plătii în rate fără dobândă, acestia pot profita de discounturi la cumpărături la Praktiker prin folosirea acestor vouchere cadou. Totodată, împreună cu partenerul nostru de lungă durată, Praktiker, am decis să le punem clientilor la dispozitie un număr extins de rate, de la 9 la 14, pentru a le face si mai accesibile produsele dorite pentru amenajarea casei sau grădinii”, declară Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank România.

Voucherele sunt valabile până la data de 15 octombrie 2015.

„Această campanie desfăsurată în parteneriat cu Credit Europe Bank este încă o dovadă că toti clientii Praktiker beneficiază de cele mai bune solutii financiare de pe piată. De asemenea, ea face parte din campania noastră aniversară extinsă prin care celebrăm 13 ani de existentă pe piata din România, 13 ani în care  Praktiker  s-a dovedit un partener de nădejde atunci când clientii nostri au dorit să îsi transforme casa în acasă”, a declarat Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

În România, Credit Europe Bank  asigură o gamă largă de produse si servicii pentru persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcătuite din 57 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.

În 2013, Credit Europe Bank (România) S.A. a aniversat 20 de ani de prezentă pe piata locală.  Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial si Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) si apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele Credit Europe Bank România.