Hornbach a inceput amenajarea magazinului din Sibiu

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit,  a început amenajarea celei de-a sasea locatii din România, la Sibiu, noul magazin urmând să fie inaugurat în această toamnă. Acesta va avea o suprafată de circa 12.000 metri pătrati.

„Asa cum ne-am obisnuit clientii, si la Sibiu aducem aceleasi standarde de calitate germană. Astfel, noul nostru magazin va pune la dispozitia clientilor aproximativ 30.000 de produse mereu pe stoc, iar specialistii nostri vor fi atent pregătiti pentru a oferi consultantă tuturor clientilor, în proiectele pe care le desfăsoară”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach România.

Potrivit afirmatiilor sale, pe lângă multitudinea de produse existente la raft, în noul magazin vor fi adusi peste 16.000 metri pătrati de  parchet laminat, iar peste 90 de modele vor fi disponibile în stoc permanent. În plus, sortimentul magazinului din Sibiu cuprinde si un volum de peste 8.000 de metri pătrati de mochete, traverse si linoleum, 8.000 de becuri si 6.000 de metri liniari de metraj pentru perdele si draperii. Totodată, sibienii vor avea la dispozitie cel mai mare sortiment de suruburi si dibluri cu peste 1.500 de mărimi si tipuri de produse si peste 2.300 de articole în raionul de gresie si faiantă, cu modele pentru toate gusturile si tipurile de buget. La toate acestea se adaugă, la fiecare raion, produse din toate gamele necesare constructiei, renovării sau amenajării locuintei.

Un aspect important al magazinului din Sibiu este accentul pus pe sortimentul de lemn. Gama va fi foarte bogată si va include toate cele necesare pentru constructia unei case, pornind de la sipci, grinzi, plăci masive de lemn încleiate din diferite esente, dar si un sortiment variat de lemn de terasă.

„Referitor la materialele de constructie, particularitatea acestui magazin este depozitul de materiale grele ce se întinde pe o suprafată de circa 1.700 metri pătrati si de unde clientii îsi vor putea alege dintr-o gamă largă de cărămizi, peste 350 de modele de pavaje, BCA, plase sudate sau fier de constructie”, a completat reprezentantul companiei.

În ceea ce priveste departamentul special dedicat produselor de grădină, compania va aloca acestuia o suprafată de 2.700 metri pătrati, oferind un spatiu special amenajat pentru produsele de grădinărit în cadrul căreia clientii vor putea găsi peste 400 de specii de plante, unelte necesare, mobilier de grădină si alte tipuri de produse.

O altă noutate adusă de Hornbach pe piata sibiană o reprezintă zona de ZOO si acvaristică, arie special dedicată iubitorilor de animale. Acest departament al magazinului pune la dispozitia clientilor peste 150 de specii de pesti si peste 2.000 de articole din gama de hrană si accesorii pentru animale.

Nici zona de decoratiuni interioare nu face exceptie, Hornbach oferind peste 300 de modele de tablouri si 200 rame foto clasice sau moderne, peste 600 de articole creative pentru pictat si decorat, dar si peste 100 dintre cele mai noi si inedite modele de tapet. Totodată, reprezentantul companiei a anuntat că, în cadrul noului magazin, se vor putea mixa peste 1 milion de nuante de vopsea, acest serviciu fiind, de asemenea, cel mai competent de pe piata din Sibiu.

Potrivit companiei, toate produsele prezente pe rafturile noului magazin provin atât de la furnizori internationali consacrati, cât si producători locali de renume. Bineînteles, nu vor lipsi din magazin nici produsele fabricate sub marca proprie Hornbach.