Recomandari in materie de culori pentru casa si amenajari interioare, de la savana - sezonul toamna - iarna 2015

savana a pregătit pentru sezonul toamnă-iarnă 2015 cele mai noi tendințe în materie de culori pentru casă și amenajări interioare. savana recomandă pentru această toamnă o paletă cromatică de pasteluri, în nuanțe deschise de bleu, roz, vernil, lila, mov, galben, crem. Nuanțele pastel sunt ușor de asortat, transmit căldură și luminozitate. Aceste beneficii sunt importante în amenajarea casei, în special pentru spații mai mici, cum sunt cele din apartamentele de la bloc.

În amenajarea spațiilor de locuit e important să se respecte proporția de 60/30/30. Acest lucru înseamnă că 60% din suprafață o reprezintă nuanța pereților, 30% culoarea mobilei și parchetul și alți 30% decorațiunile și liniile decorative de pe pereți.

„Dacă te-ai gândit să faci schimbări în aspectul casei, sunt câteva lucruri de care ar fi bine să ții cont pentru ca alegerile tale să se alinieze cu tendințele toamnei 2015. Sunt la modă nuanțele pastelate și calde, dar pentru o armonie care să redea bună dispoziție, liniște și energie e nevoie să asortăm culorile cu mobilierul și decorațiunile pe care ni le dorim sau le avem deja.”, declară Cristina Avram – Marketing Manager Consumer Fabryo Corporation.

Nunațele de gri, așa-zisele culori neutre, sunt și ele pe lista de recomandări ale specialiștilor în design interior de la savana. Ele se pot integra ușor în orice decor și ambient al casei sau apartamentului, fără să fie nevoie să schimbăm canapeaua pentru că e mai puțin potrivită cu nuanța din living.

Cei mai îndrăzneți pot adopta cromatica anilor ‘60-‘70 în care domină verdele, albastrul și galbenul.

Specialiștii în materie de design și amenajări interioare ne spun că ceea ce n-ar trebui să lipsească din nicio încăpere sunt nuanțele de lemn crud, asortate fin cu stilul și personalitatea fiecăruia.

savana este o marcă a Fabryo Corporation. Fabryo-Atlas dezvoltă, produce și distribuie un portofoliu complet de lacuri și vopsele decorative de calitate și soluții durabile de finisaje pentru construcții, sub mărcile savana, APLA, INNENWEISS și ROST.

Marca lider în inovație și culoare, savana spune povestea celei mai de success mărci din piața de produse decorative din România. savana este cea mai cunoscută marcă pe piața produselor decorative, fiind și marca preferată a consumatorilor români. savana s-a diferențiat încă de la început atât prin unicitatea design-ului ambalajelor, care au o identitate vizuală inovativă și premium, cu o abordare jucăușă, colorată și prietenoasă, cât și prin campaniile de comunicare apreciate și iubite atât de consumatori cât și de specialiștii în domeniu. Design-ul ambalajelor savana este creativ și ispirational prin prezența diferitelor animale colorate inspirate din savana, semn al vitalității, exuberanței, calității și rezistenței. 

savana oferă un sistem de produse decorative premium, de la vopsele lavabile, la vopsele pentru lemn și metal, lacuri pentru lemn, tencuieli decorative și amorse. Marca savana se adresează în special tinerilor care doresc ca locuința lor să le reflecte personalitatea, inspirându-i prin soluții de decorare care integrează nu numai produsele, ci și sfaturi de design interior.