Fashion Days a ales Golin Romania ca partener pentru serviciile de PR

Fashion Days a ales Golin România ca partener pe partea de PR, agenția fiind declarată câștigătoare în urma procesului de selecție desfășurat de companie. Golin va oferi consultanță în elaborarea strategiei de relații publice pentru Fashion Days, atât la nivel corporate, cât și la nivel de brand, va fi responsabilă de coordonarea tuturor activităților de media relations, va coordona evenimentele de PR și va explora noi posibilități de parteneriate și reprezentare VIP.

 “Viziunea propusă de Golin s-a aliniat cu strategia noastră de comunicare. Scopul nostru nu este doar să ne consolidăm poziția de lideri pe piața de online fashion, ci să fim în același timp principalul reper de stil în materie de modă pentru cumpărătorii noștri. Suntem nerăbdători să pornim pe acest drum alături de Golin”, susține Andra Blaj, Brand Manager România Fashion Days.

 “Fashion Days sunt pionerii comerțului online și mobil din România. Așteptăm cu nerăbdare să ne folosim know-how-ul digital și de fashion PR pentru a sprijini Fashion Days în atingerea obiectivelor sale de comunicare”, spune Monica Botez, Managing Partner, Golin România.

Expertiza anterioară a Golin în domeniul comunicării de fashion s-a dezvoltat în urma numeroaselor colaborări cu importante branduri locale și internaționale, precum Stefanel, Reserved, Freywille și Vicomte A.
   
Golin este singura agenție de PR din România care a câștigat, în același an, locul 1 în cele mai importante competiții ale industriei: PR Agency of the Year în cadrul galei Romanian PR Award 2014,  #1 PR Agency in Romania în topul BizPR Awards 2014 și #1 în preferințele bloggerilor români.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin România este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SENIORHYPER, MobileWorks şi Medic One şi este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

Fashion Days este cea mai mare destinație de fashion cu o selecție vastă de mai mult de 500.000 de produse, de la peste 1000 de branduri de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, la prețuri atractive. Compania pune la dispoziția clienților săi produse 100% originale alese direct de la distribuitori autorizați ai brandurilor internaţionale de top precum: Calvin Klein, Michael Kors, Armani, United Colors of Benetton, Nike, Esprit, Converse, Desigual, Vero Moda, Guess, Geox și multe altele.

Fondată în 2009 de către antreprenori elvețieni, compania s-a extins rapid și operează în prezent în România, Bulgaria și Ungaria. Din 2011, Fashion Days este parte a grupului Naspers, fapt care generează mai multe idei inovatoare pentru dezvoltare și beneficii clienților. Cu peste 4 milioane de clienți, Fashion Days este unul dintre jucătorii cheie ai industriei de modă din regiune, care transformă shoppingul online într-o experiență surprinzătoare și captivantă.