Dubai Luxury pentru turistii romani: plimbari cu elicopterul si cina la Burj Al Arab

Cazare la singurul hotel de 7 stele din lume, Burj Al Arab, tururi private cu elicoptere si cine în oaze din desert – turistii români care aleg Dubai Luxury se pot bucura de tratament exclusivist în Emiratele Arabe Unite. 20% din totalul cererilor pe programele Pegas Holidays, brandul specializat în vacante de lux al Christian Tour, sunt pentru pachetele de lux.

Cu 147 de recorduri înregistrate în Cartea Recordurilor, excentricităti arhitecturale si gastronomice, singura insulă artificială din lume, Palm Jumeirah, cele mai mari si luxoase hoteluri, mall-uri si parcuri de distractie, Dubaiul si Emiratele Arabe Unite pot bifa cele mai extravagante dorinte ale turistilor din lumea întreagă. De câtiva ani, românii aleg să se bucure de serviciile de lux unice în lume, prin programe special gândite pentru ei.

Pachetele Dubai Luxury încep de la 1500 euro de persoană si includ 7 nopti, zbor direct, cazare la hotel de 5 stele, mic dejun, transfer si asistentă turistică. Dacă aleg să stea la hoteluri celebre, precum Burj al Arab sau Atlantis the Palm, care le oferă clientilor servicii de lux cu totul aparte, costurile medii depăsesc 2500-3000 euro per sejur. Cele mai scumpe pachete sunt cele de Revelion, când cererea este foarte mare, iar Dubaiul devine un loc al petrecerilor exclusiviste. În 2014, aici a fost lansat cel mai mare foc de artificii din lume, un spectacol impresionant în care s-au investit peste 6 milioane de dolari. La hotelul de 7 stele Burj al Arab, o astfel de vacantă poate ajunge si la 15.000 euro de persoană.

Turistii români care au optat până acum pentru pachete de lux au vârste cuprinse între 30 si 45 ani, au venituri peste medie, călătoresc în cuplu, de obicei, si îsi rezervă mai multe vacante pe an. Preferă hotelurile de lant, unele situate pe plajă, care în Emirate depăsesc standardele internationale de lux - Hilton, Radisson, Movenpick, Rixos, Golden Tulip -, camere de tip junior suite sau apartamente, si servesc la hotel doar micul dejun, pentru a se bucura de tot ce poate oferi Dubaiul în materie de gastronomie. Cel mai adesea, îsi doresc excursii la Abu Dhabi si o zi în parcul de distractii Ferrari World, cină sau prânz la Burj Al Arab sau tururi private de zbor cu elicopterul deasupra Emiratelor.
 
În România, cererea pentru zona Dubai & Emiratele Arabe Unite a început să crească din 2013 si a fost în continuă crestere până în prezent, în anul 2014 înregistrându-se un boom de turisti. Numărul celor care au plecat prin Christian Tour a crescut în 2014 cu circa 200% fată de anul anterior.

Prin brandul Pegas Holidays, Christian Tour, cel mai mare tour operator de chartere din România, a lansat anul acesta sase pachete turistice pentru toate categoriile de turisti: Luxul Accesibil, Standard, Senior Voyage, Luxury, Winter Sun si Revelion 2015-2016. 

Christian Tour, una din cele mai mari agentii de turism din România, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 62 de milioane de euro, cifră care o clasează în topul agentiilor de turism din România. Cu o istorie de 18 ani în piata de turism autohton, Christian Tour detine în acest moment 30 de agentii proprii în toată România, plus o filială la Chisinău si cca. 168 de angajati, rămânând în continuare cel mai mare touroperator pe vacante de tip charter din România si  lider de piată pentru numărul de turisti care au ales să călătorească cu acesta.