Splendid Media Interactive vinde publicitate online pe Capital.ro

Splendid Media Interactive a anuntat recent preluarea in portofoliul sau, in regim de exclusivitate, pana la finalul anului 2008, editia online a revistei Capital, cea mai importanta publicatie de business din Romania din punct de vedere al tirajului mediu pe editie in print.

Contractul de regie incheiat de Splendid Media Interactive prevede administrarea, in conditii de exclusivitate, incepand din februarie 2006, pana la sfarsitul anului 2008, a tuturor spatiilor dedicate campaniilor publicitare, precum si a proiectelor speciale legate de www.capital.ro.

"Cautam, prin parteneriatul cu Splendid Media Interactive, sa acceleram dezvoltarea business-ului nostru on line, într-un moment de efervescenta al evolutiei acestei piete. Continuam sa costruim un produs serios, credibil, versatil, care si-a castigat deja o audienta exigenta, extrem de atragatoare pentru anumiti clienti de publicitate", declara Iulia Dinu, Director Executiv Ringier - divizia de ziare de referinta si publicatii economice.

"Dupa o jumatate de an în care mediul online a fost framantat de incertitudini, atât din partea agentiilor, cât si din partea publisherilor, la inceputul acestui an lucrurile încep sa se aseze - se contureaza sau (re)confirma portofoliile regiilor, raportul de forte se schimba, veniturile publisherilor importanti si gradul de siguranta cresc. Colaborarea noastra cu Capital reprezinta prima noutate dintr-o serie de parteneriate exclusive pe care ne pregatim sa le anuntam în prima perioada a acestui an".

"In plus, planuim dezvoltarea unor proiecte de mobile marketing, care vor permite transmiterea informatiei prin intermediul unor canale neconventionale catre publicul tinta, fie ca e vorba despre cititorii si membrii Capital sau de potentialii clienti de publicitate”. spune Eveline Fabritius, Managing Partner Splendid Media Interactive.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©