ComenziPC.ro - marketing prin Jocul ELElor
Piesa "Jocul ELElor" va rula in toata luna martie la ComenziPC, "avand in rolurile principale doamnele si domnisoarele pasionate de calculatoare care prefera cumparaturile online in detrimentul aglomeratiei citadine. Premiera are loc de martisor iar debutul consta in tastarea adresei www.comenzipc.ro. Sexul frumos va fi rasfatat in jocul cumparaturilor cu 3% reducere pentru orice produs achizitionat in luna martie 2008", au mentionat reprezentantii ComenziPC.ro.

"Jocul ELElor" se numeste campania adresata in exclusivitate femeilor internaute, care vor beneficia de un discount de 3% din valoarea oricarui produs achizitionat in luna martie de la magazinul online ComenziPC.ro. De la 1 pana la 31 martie, femeile nu trebuie decat sa comande un produs – de la un simplu mouse, pana la un laptop (nu conteaza valoarea acestuia) – si beneficiaza de 3% discount, se mentioneaza intr-un material remis www.SMARTfinancial.ro.

ComenziPC.ro este un magazin online cu profil IT, specializat in vanzarea de calculatoare si administrat de Elka Systems. Compania este un furnizor pe piata IT din Romania, beneficiind de o experienta de peste 10 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC. Un element important al magazinului online este faptul ca sub 1% din calculatoarele asamblate de Elka Systems se intorc in garantie.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©