Raportul anual pentru 2007 al GE - disponibil online
GE a anuntat ca raportul sau anual pentru 2007, intitulat "Invest and Deliver: Every Day" (Investim si livram rezultate: in fiecare zi) este acum disponibil pe site-ul web al companiei, la www.ge.com/annual07. Jeff Immelt, Presedinte si CEO al companiei, a gazduit o transmisie pe Internet interactiva, pentru investitorii din retail, pentru a discuta raportul anual si previziunile pentru 2008, dar si pentru a raspunde la intrebari adresate de investitori.

"Raportul anual din acest an se concentreaza asupra performantelor solide inregistrate de companie in 2007 si asupra modului in care compania valorifica tendintele importante de crestere, urmarind sa isi atinga cele patru prioritati strategice. Raportul include scrisoarea adresata investitorilor de catre Jeff Immelt, Presedinte si CEO; capitole ilustrate despre principalele tendinte de crestere, unitatile de business si liderii GE; o scrisoare din partea Directorului Consiliului de Administratie, Ralph Larsen, despre filosofia de compensatie a Companiei; o prezentare generala a aspectelor legate de guvernare si cetatenie si o sectiune financiara completa", se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

"GE este o companie diferita, pentru ca noi investim in viitor, dar livram produsele si serviciile noastre astazi. Detinem o pozitie unica, pentru a castiga temele esentiale ale acestei epoci. Noi contribuim la crearea viitorului si, prin acest lucru, ne impulsionam propria crestere. Suntem o companie lider. Am cladit afaceri puternice, care detin pozitii castigatoare pe pietele unde opereaza. impreuna, unitatile noastre de afaceri asigura o crestere consistenta a profiturilor, pe parcursul ciclurilor noastre de evolutie. Suntem o companie de inalta performata. Putem pune in functiune idei preluate de la toate nivelurile Companiei, pentru a impulsiona cresterea organica superioara, marjele si profiturile noastre. Suntem o companie care dezvolta lideri. Echipa noastra este experimentata, totusi invata lucruri noi in fiecare zi. Punctele noastre de referinta sunt profunde", a notat in scrisoarea sa Jeff Immelt, Presedinte si CEO al GE.

Bazandu-se pe succesul raportului sau anual online, complet interactiv, compania a creat modalitati noi, inovatoare, de a lua legatura cu investitorii prin conexiuni digitale. In ultimii doi ani, Presedintele si CEO-ul, Jeff Immelt, a transmis mesaje audio si video catre investitori. In acest an, Immelt a fost moderatorul unei discutii in direct cu investitorii din retail despre GE, raportul anual, piata si previziunile pentru 2008. Immelt i-a avut ca invitati speciali pe: Chrystia Freeland, editorul-sef pentru SUA al Financial Times si Carl Quintanilla, co-prezentator al programului CNBC "Squawk Box".

Cu produse si servicii care variaza de la motoare de avioane, generare de energie, procesarea apei si tehnologii de securizare pana la imagistica medicala, servicii financiare pentru companii si persoane fizice, productie media, GE deserveste clienti din peste 100 de tari si are peste 300.000 de angajati in intreaga lume.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©