Senior Interactiv a dezvoltat pentru Renault proiectul Cliocosmopolitan.ro
Senior Interactive a dezvoltat pentru Renault site-ul www.cliocosmopolitan.ro, cu ocazia lansarii seriei limitate Clio Cosmopolitan. Site-ul pune la dispozitie utilizatorilor, in premiera in Romania, o zona virtuala de socializare creata cu ajutorul unui server multiplayer. Acesta permite dezvoltarea unui mediu virtual, in care mai multi utilizatori pot interactiona simultan. Chat room-ul este adresat in principal femeilor, dar nu ii exclude pe barbatii curiosi sa afle mai mult despre noua serie Clio Cosmopolitan.

"Clio Cosmopolitan se adreseaza unui public tanar si activ cu un stil de viata modern, pentru care aveam nevoie de o promovare pe masura. Un site inovator, ca cel propus si realizat de Senior Interactive, este exact ceea ce ne-am dorit", a declarat Elena Buhus, declarat Elena Buhus, Sef Departement Marketing Relational, Renault Romania.

Cliocosmopolitan.ro a presupus o dezvoltare integrata, Senior Interactive asigurand in cadrul acestui proiect dezvoltarea conceptului creativ, realizarea unui foto-session tematic, programarea si dezvoltarea site-ului si implementarea unui server multi-player pentru spatiul virtual creat in site.

Site-ul se adreseaza in principal femeilor tinere, trendy, actuale si dinamice, cu un stil de viata modern. Pentru a patrunde in lumea virtuala, utilizatoarele isi configureaza un avatar care sa le reflecte personalitatea si stilul vestimentar, alegand imbracamintea si accesoriile pe care le vor purta in mediul interactiv. Pe langa acest spatiu virtual, www.cliocosmopolitan.ro mai ofera informatii despre dotarile si pretul masinii, precum si despre accesoriile inedite din dotarea standard, care poarta semnatura Venerei Arapu. Lansarea site-ului e insotita de o promotie cu suport online, al carei premiu este o excursie pentru doua persoane la Paris.

"Introducerea unui spatiu virtual integrat intr-un site de produs reprezinta una din tendintele puternice in domeniul marketingului online actual. Dezvoltarea Cliocosmopolitan.ro este rezultatul unui program de cercetare si dezvoltare demarat de Senior Interactive incepand cu a doua jumatate a anului trecut. Rezultatele acestei perioade de studiu stau la baza unei directii strategice pe care Senior o va oferi in dezvoltarea de servicii de marketing online, care vor integra realitati virtuale si posibilitati de interactivitate inovatoare in promovarea de produse si servicii", se mentioneaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

"Clio Cosmopolitan a fost prilejul ce ni s-a oferit pentru a dezvolta in premiera pentru peisajul online din Romania un spatiu virtual de socializare integrat cu un site de produs, cu posibilitati extinse de interactiune. Lumile virtuale devin din ce in ce mai populare si castiga tot mai multi vizitatori. Utilizatorii de Internet de la noi sunt deja familiarizati cu acest concept si doresc sa-l experimenteze. Sustinuti de dorinta de inovatie si curajul Renault in comunicarea online, am incercat sa oferim prin acest proiect un prim spatiu de acest fel utilizatorilor de internet din Romania", a afirmat Mihai Tataru, Managing Partner in cadrul Senior Interactive.

Senior Interactive este o agentie full-service de comunicare online. Principalele servicii oferite sunt: consultanta si strategia de comunicare online, mecanisme de campanii online, web design si web development, integrare cu campanii si promotii offline, search engine optimisation, search engine marketing, dezvoltarea de advergames si online media planning. Senior Interactive este o companie membra a Senior Group.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©