www.galerianationala.ro - Galeria nationala, concurs initiat de Dacia pentru suporterii Echipei Nationale de Fotbal

Automobile Dacia SA a anuntat lansarea unei campanii promotionale, in contextul in care marca auto este sponsor al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei si o va sustine la EURO 2008. Concursul "Galeria nationala" se desfasoara la nivel national, in doua etape: prima etapa se desfasoara exclusiv pe site-ul de internet www.galerianationala.ro, in perioada 11 aprilie 2008, ora 8.00 - 3 mai 2008 ora 17.00; a doua etapa se desfasoara in data de 10 si 11 mai 2008, in Bucuresti.

Pentru a participa la prima etapa a concursului Galeria Nationala, participantii trebuie sa acceseze site-ul www.galerianationala.ro si sa se inscrie in concurs urmand procedura descrisa: crearea unui cont personal, completarea profilului personal, postarea materialelor foto si video prin care atesta statutul de suporter si indicarea in mod explicit faptul ca doreste sa participe la acest concurs prin bifarea casutei specifice. Completarea integrala si corecta a profilului este obligatorie pentru admiterea in concurs, se precizeaza pe site-ul competitiei.

Materialele foto si video vor fi publicate pe site. Organizatorul isi rezerva dreptul de a alege materialele care vor fi publicate si prin urmare si cele care vor ramane in competitie. Materialele foto si video vor fi votate de catre vizitatorii site-ului si de membrii juriului. Notele vor fi acordate de vizitatorii site-ului, fiecare vizitator avand voie sa acorde o singura nota fiecarui participant. Sistemul de apreciere si notare a concurentilor se afla in totalitate la latitudinea vizitatorilor. Punctajul final se va calcula astfel: 49% votul publicului si 51% votul juriului.

Prin votul exprimat in acest mod, vor fi desemnati 150 de finalisti, ce se califica in a doua etapa a concursului. Finalistii vor fi anuntati de rezultatul voturilor printr-un mesaj electronic si telefonic individual. Lista finalistilor va fi publicata pe siteul www.galerianationala.ro. Cei 150 de finalisti sunt obligati sa confirme prezenta la selectia din Bucuresti, in cazul in care nu vor confirma, se va face o noua selectia a urmatoriilor participanti conform punctajului obtinut.

A doua etapa consta in selectia celor 21 de membri ai galeriei nationale dintre cei 150 de finalisti, in baza unor probe alese de juriu pentru a demonstra calitatile de suporter ale echipei nationale de fotbal. Desemnarea Galeriei Oficiale a echipei nationale de fotbal se va realiza pana la data de 15 mai 2008. Alegerea este realizata numai in urma deciziei juriului. Juriul este compus din reprezentanti ai organizatorului.

Castigatorii etapei a doua din concurs vor fi anuntati printr-un mesaj electronic si telefonic individual. Lista castigatorilor va fi publicata pe siteul www.galerianationala.ro. Cei 21 de castigatorii vor forma galeria echipei de fotbal a Romaniei si vor participa la meciurile din grupa ale echipei nationale din Elvetia, in perioada 8 - 18 iunie 2008. Valoarea totala a premiilor este de 52602 euro (TVA inclus) si cuprinde transport, cazare, ghid turistic, vizionarea meciurilor, se mai precizeaza in sursa citata.

In plus, Tombola Voteaza suporterii galeriei nationale se desfasoara la nivel naţional, exclusiv pe site-ul internet www.galerianationala.ro, în perioada 11 aprilie 2008 ora 08.00 - 3 mai 2008, ora 17.00. Participantii la vot nu pot exprima decat un singur vot pentru acelasi participant. Premiile acestei tombole constau in: 2 pachete turistice pentru doua persoane, in Elvetia, la Zurich, constând în transport dus-intors Bucuresti - Zurich, ghid turistic pentru vizitarea orasului Zurich (o zi), vizionarea gratuita a meciului de fotbal Romania - Franta din data de 09 iunie 2008; 4 mingi de fotbal oficiale ale Echipei Nationale de fotbal în valoare de pânã la 100 de euro fiecare (TVA inclus); 20 de tricouri oficiale ala Echipei Nationale de fotbal, în valoare de pânã la 40 de euro fiecare (TVA inclus); 20 sorturi oficiale, în valoare de pânã la 20 de euro fiecare (TVA inclus).