Nou: PR cu buget restrans, editura Brandbuilders - carte de afaceri recomandata de CartePremium.ro

SMARTfinancial prezinta in mod regulat carti de business pe care le recomanda cititorilor sai, dar si carti practice. Prezentarile cartilor sunt oferite in colaborare cu libraria online www.CartePremium.ro, magazin online de carti si cadouri premium. Cartile prezentate in aceasta rubrica sunt disponibile inclusiv pe www.CartePremium.ro, unde sunt oferite alaturi de Puncte Bonus (care se transforma ulterior in reduceri de pret).

 

PR cu buget restrans

 

Autor: Leonard Saffir

Editura: Brandbuilders

 

Strategii rentabile, necostisitoare sau gratuite, prin care sa iesi in evidenta

Managerii se confrunta din ce in ce mai mult cu situatia in care notorietatea brandului sau a companiei pe care o reprezinta trebuie dezvoltata si pe alte cai in afara de advertisingul traditional.

Iata de ce iti propunem o lucrare care iti arata cum functioneaza P.R.-ul, indiferent ca lucrezi cu o firma de P.R., ai un departament de P.R., un singur angajat care sa se ocupe de relatiile publice sau o faci chiar tu.

Problemele abordate in aceasta carte sunt in principal de natura practica, autorul insistand pe aplicabilitatea lor imediata. Studiile de caz (bazate pe experienta directa a autorului sau a unor reputati specialisti in domeniu) ilustreaza dimensiunile, capacitatea de penetrare si forta relatiilor publice. Si, cel mai important, vei sti ce ai voie sa faci si ce nu ai voie sa faci în lumea P.R.-ului.

Lucrarea se adreseaza atat celor care lucreaza propriu-zis in P.R., cat si firmelor care apeleaza la asemenea servicii specializate si care vor sti ce anume sa ceara si cum sa obtina rezultate de exceptie, pentru care vor plati sume de bani mult mai mici.

 

Cartea este disponibila pe www.CartePremium.ro cu livrare din stoc.