Topcar a obtinut pentru a doua oara trofeul Seat Go
Pe data de17 mai, Topcar a primit trofeul Seat Go! pentru performantele din 2007, intr-o ceremonie organizata pe insula spaniola Ibiza. Este pentru a doua oara cand firma clujeana obtine aceasta distinctie acordata de compania Seat dealerilor cu rezultate exeptionale din intreaga lume.

Topcar a obtinut acest trofeu prima data in 2004 pentru rezultatele din 2003, iar anul acesta si-a reconfirmat valoarea si profesionalismul, fiind din nou premiata de catre compania spaniola. Criteriile ce stau la baza selectionarii dealerilor premiati sunt cele de performanta in activitatile de zi cu zi, fie ca este vorba de vanzari, marketing, service, investitii, modalitati de colaborare sau implicare in motorsport.

Trofeul Seat Go! i-a fost inmanat domnului Razvan Rotta, director general al companiei. "Sunt bucuros si mandru ca am obtinut din nou acest trofeu ce reprezinta recunoasterea de catre compania Seat a performantelor noastre ca dealer. Pentru noi inseamna in plus increderea pe care ne-o acorda clientii si partenerii, dar si daruirea echipei Topcar".

Gala premiilor Seat Go! are loc anual, evenimentul fiind de obicei centrat in jurul unui nou model. Numarul finalistilor pentru fiecare tara este anuntat de Seat SA la inceputul anului, impreuna cu locatia si programul evenimentului. Anul acesta participantii au avut ocazia sa testeze noul Seat Ibiza, model ce va avea parte de lansarea oficiala in Romania in luna iulie si va fi prezentat in avanpremiera in Cluj Napoca in 22 iunie.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©