Mediascope aduce City Park Mall of Constanta la nivel online

City Park Mall of Constanta s-a lansat si in mediul online cu ajutorul echipei Mediascope, informeaza un comunicat al agentiei specializate in design multidisciplinar, online marketing si web development.

Mallul, inaugurat recent in Constanta, avea nevoie si de o prezenta online care sa vina in completarea eforturilor investitionale facute de dezvoltatorul Neocity Group prin promovarea unei imagini accesibile si cat mai exacte. Experienta de peste 4 ani in comunicare si portofoliul de peste 300 de proiecte online si offline ale Mediascope au fost argumente ce au creat bazele acestei colaborari, se precizeaza in sursa citata.

Astfel, Mediascope a creat noul website www.City-Park.ro si va asigura intreaga gama de servicii de online marketing pentru City Park Mall. "Un proiect grandios precum City Park Mall, avea nevoie de o prezenta pe masura in mediul online. Echipa Mediascope a inteles foarte bine amploarea si complexitatea proiectului City Park Mall si s-a dovedit un colaborator strategic care a implementat online potentialul brandului City Park Mall. Intelegerea proiectului si a valorilor noastre, abordarea, viziunea si solutiile propuse de Mediascope ne-au convins ca am ales un partener pe termen lung alaturi de care vom comunica eficient in mediul online", a declarat Maor Meir, General Manager, City Park Mall.

"Avem bucuria ca am reusit sa aducem primul mall adevarat in Constanta - City Park Mall. De aceea si sloganul nostru este “Mai MALL decat atat nu se poate” si se transpune in aceea ca de acum satisfactia clientilor va fi deplina, aducandu-le “Mai MALL shopping”, “Mai MALL distractie” si “Mai MALL actiune” prin cele 120 de magazine, restaurante, cafenele si spatii de divertisment, cu peste 100 de branduri internationale, dintre care 50 sunt in premiera in Constanta. La acestea se vor adauga multe surprize pe care le vom organiza pe parcurs, precum si o a doua faza de dezvoltare care va implementa diverse alte facilitati. Impreuna cu echipa Mediascope am reusit sa transpunem in mediul online intregul concept si esenta brandului nostru si sa completam astfel experienta operatorilor nostri", a explicat Ion Olteanu, Marketing Manager, City Park Mall.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©