Archibus Solution Center - demers de reducere a consumului de energie si de protectie a mediului in constructii
Archibus Solution Center - Romania, membru fondator al Romania Green Building Council, sustine demersurile de reducere a consumului de energie si de protectie a mediului în constructii.

În data de 22 mai 2008 a avut loc prima întâlnire a membrilor asociatiei, în cadrul careia au fost prezentate misiunea, valorile si obiectivele Romania Green Building Council (RoGBC).

În calitate de membru fondator al Romania Green Building Council, Archibus Solution Center - Romania sustine misiunea organizatiei de a promova o transformare a industriei de constructii si a domeniilor conexe, înspre crearea unui domeniu mai responsabil din punct de vedere al protectiei mediului si al consumului de energie.

Aceasta prima întâlnire a membrilor fondatori actuali si potentiali a avut ca scop prezentarea obiectivelor organizatiei în România si va fi urmata de o prezentare similara la Cluj în data de 11 iunie.

Pentru a atrage atentia asupra necesitatii responsabilizarii companiilor în domeniul constructiilor si a se prezenta potentialilor membri si parteneri, Romania Green Building Council va participa de asemenea la "Anuala de Arhitectura Bucuresti" în data de 12 iunie precum si la o conferinta si expozitie internationale organizate la Stuttgart, Germania în perioada 17 - 19 iunie 2008, acestea din urma fiind organizate de World Green Building Council, European Green Building Council Network si German Green Builiding Council.

În cadrul Romania Green Building Council, Archibus Solution Center - Romania este unul dintre membrii fondatori alaturi de alte nume relevante de pe piata precum ProLogis, Cascade Group /Euro Tower, WSP Group, Somfy si Bovis Lend Lease

Archibus, Inc. este lider mondial în domeniul solutiilor si serviciilor de Managementul Infrastructurii si Facilities Management. Sistemul este folosit de 4 milioane de utilizatori din întreaga lume, optimizând administrarea a mai mult de 5 milioane de proprietati si economisind pentru companiile care îl folosesc peste 100 miliarde $ anual.

Archibus este disponibil în peste 100 de tari, fiind sustinut de o retea de peste 1600 de profesionisti în managementul infrastructurii iar si în România este prezent prin intermediul reprezentantei oficiale a producatorului American la Bucuresti - Archibus Solution Centers - Romania, înfiintata în 2007.

Printre clientii internationali ai Archibus se numara nume precum: ABN AMRO Bank, American Express, Google, GlaxoSmithKline, Hewlett-Packard, NASA, Procter & Gamble, Philip Morris International, Societe Generale si multi altii.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©