Nokia E71 si Nokia E66 la MarketOnline acum la un super pret de doar 1399 RON (P)
Telefonul mobil Nokia E71 elegant si complex, cu o carcasa metalica groasa de numai 10mm este destinat segmentului business care au nevoie de email pe telefon si celor care comunica prin programele de tip mesaj instant (yahoo mess). Smartphone-ul E71 are un display QVGA de 2.36 inci. Atuurile principale ale lui E71 sunt: Tastatura QWERTY; Aplicatiile integrate A-GPS si Nokia maps care va ajuta sa respectati programul de intalniri; Procesorul ARM 11 la 369 MHz ce va ajuta sa accesati rapid si eficient programele din telefon.

Memoria interna de 110 MB poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSDHC cu o capacitate maxima de 8GB. Telefonul este compatibil 3G cu viteze de transfer de pana la 3.6 Mbps. Alaturi de suportul 802.11b/g, E71 dispune de modul Bluetooth, port infrarosu si port microUSB. In pachetul telefonului gasim: un card MicroSD 2GB , husa piele , cablu de date , casti handsfree , baterie , incarcator si manual.

Telefonul mobil Nokia E66 ofera performanta si flexibilitate intr-un design sofisticat. Nokia E66 dispune de mecanism de deschidere de tip glisant si ofera suport pentru o gama larga de solutii de e-mail pentru afaceri precum Microsoft Exchange, cea mai utilizata solutie de e-mail corporativ la nivel global. Optimizat pentru afaceri, modelul Nokia E66 dispune de senzor de orientare pentru afisarea pe orizontala, acces la data si ceas in modul inactiv, tasta dedicata pentru camera si notificare luminoasa. Caracteristicele principale ale lui E66 sunt: Slotul microSD de pana la 8 GB, fara necesitatea debransarii dispozitivului; Camera de 3.2 megapixeli (senzor CMOS) ce poate inregistra pana la 22 de cadre pe secunda in format VGA ( 640 x 480 pixeli); Push to talk (serviciu de emisie/receptie prin intermediul telefoanelor mobile); Aplicatia A-GPS integrata + Nokia Maps.