Trabuc de Cuba din ciocolata de Italia - cadou premium recomandat de CartePremium.ro (P)
CartePremium.ro va ofera un cadou premium, recomandat pentru orice ocazie, un cadou business, la fel de potrivit insa pentru prieteni sau pentru colegi.

Ciocolata de cea mai buna calitate, produsa in Italia, sub forma unui trabuc. Pentru un plus de eleganta, trabucul ambalat special este introdus si intr-o cutie din lemn, in spiritul original cubanez.

Cadoul, asemanator cu un trabuc veritabil, puncteaza la maximum la capitolul impresie artistica prin eleganta cutiei si originalitatea formei. Trabucul contine crema de cacao si alune Piemonte IGP macinate si caramelizate, acoperite cu ciocolata neagra. Totul garantat de brandul Venchi, remarcabila companie ce produse ciocolata inca din 1878.

Esenta Venchi o reprezinta calitatea, prospetimea, cultura si experienta de secole in fabricarea produselor de cofetarie. Inca din 1878, sufletul ciocolatei si-a facut simtita prezenta in produse unice, in care gustul joaca rolul principal.

Retetele deosebite, unice, precum si materia prima de o calitate extraordinara, nealterata prin procese chimice sau prin adaugarea de conservanti, reprezinta punctele-cheie ale succesului Venchi.

Traditia unei culturi vechi de secole si unicitatea produselor fac din Venchi un adevarat atelier de creatie artistica a dulciurilor, al carui scop este de a transorma ciocolata intr-o experienta extraordinara.

Venchi a luat nastere in Torino in 1878, cand tanarul Silvano Venchi a deschis primul sau laborator de cofetarie. Venchi spune povestea in care protagonist absolut este gustul autentic italian.

Calitatea, prospetimea, specializarea si cultura sunt valorile care au dat nastere retetelor unice, in care ingredientele naturale se transforma intr-o experienta a gustului.

Venchi isi are sediul in Castelletto Stura (Cuneo) si este in prezent singurul laborator de fabricare a dulciurilor din Italia care a reusit sa-si pastreze traditia neschimbata de-a lungul timpului.