Scoala de Afaceri ePayment: Marketing IDEA Workshop - 8 octombrie 2008
Gecad ePayment va organiza pe 8 octombrie 2008 o noua editie a Scolii de Afaceri ePayment, intitulata Marketing IDEA Workshop si avand ca tema cresterea vanzarilor magazinelor online in sezonul sarbatorilor de iarna. Invitatii speciali ai acestei editii sunt Marius Ciocan, Project Manager FunGift si Victor Kapra, Online Content Manager Publimedia.

In prima parte a Marketing IDEA Workshop, Marius Ciocan si Victor Kapra vor discuta despre instrumentele si canalele de promovare online si vor oferi solutii concrete pe care magazinele online le pot folosi pentru a-si creste veniturile in iarna 2008.

A doua parte a evenimentului este dedicata workshop-ului "Cum sa vinzi mai mult de sarbatori? Idei practice pentru un Craciun Fericit". Participantii vor avea ocazia sa construiasca o strategie de promovare online cu obiectivul de a creste veniturile in perioada sarbatorilor de iarna.

Scoala de Afaceri ePayment: Marketing IDEA Workshop este un eveniment dedicat tuturor magazinelor online si celor care isi doresc sa inceapa o afacere pe Internet.

Gecad ePayment este integrator de solutii pentru comert electronic, lider pe piata romaneasca de sisteme de plati online. Compania dezvolta si detine in prezent trei solutii proprietare - ePayment, Avangate si ARMS. ePayment este dedicata exclusiv pietei interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comerciala online; Avangate si ARMS se adreseaza atat pietei interne cat si celei internationale de distributie electronica de software.

ePayment si Avangate sunt marci inregistrate Gecad ePayment International SRL si respectiv Avangate B.V.. Membra a grupului Gecad si actionar majoritar al Avangate B.V.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©