Viorel Copolovici - noul Director de Comunicare al companiei eMAG
In cei aproape zece ani de experienta in marketing, relatii publice si event management, noul membru al echipei eMAG a ocupat pozitii de PR Manager, Brand Manager sau Marketing Director pentru companii ca MediaPro, Intact sau Radio Total.

Copolovici a colaborat si ca freelancer in proiecte din arii diverse ale comunicarii: autor de articole si consultant BTL pentru iqads.ro, consultant in campanii electorale, campanii de evenimente pe litoral, productie de televiziune si altele.

"Povestea eMAG si forta brandului pe piata comertului online din .ro au fost doua tentatii irezistibile cu mult inainte de propunerea venita din partea echipei manageriale. Impreuna cu Ioana Prandurel (PR Manager) si alaturi de vizionarii eMAG vom continua aceasta poveste de succes", a mentionat Copolovici.

Cu o cota de piata de 70%, eMAG este lider al comertului online din Romania. Magazinul online are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT & C, cat si echipamente electronice high-end. eMAG este sustinut de companiile Dante International si eMAG International.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©