eMAG va deschide un showroom la Iasi

eMAG, liderul pietei romanesti de comert online, a anuntat deschiderea showroom-ului de la Iasi, ce va avea loc pe 20 octombrie. Showroom-ul, amenajat in incinta complexului Axa Niciman, are o suprafata de peste doua sute de metri patrati si expune produse din principalele categorii prezente in magazinul online eMAG.ro.

"Apetitul pentru cumparaturi online, dovedit prin ponderea mare a clientilor eMAG din oras si din zonele apropiate a influentat decisiv alegerea noastra pentru deshiderea unui showroom eMAG la Iasi. eMAG.Iasi este asteptat de mai mult timp de catre clientii nostri, iar pe forumuri si bloguri subiectul a fost lansat chiar de ei acum cateva luni. eMAG.Iasi este in primul rand un punct de livrare si de preluare a produselor pentru directionare catre service".

"Clientii nostri din Iasi si din orasele din zona vor intra mai repede in posesia produselor comandate online, le vor putea ridica din showroom, le vor putea testa si aduce tot aici pentru eventualele probleme aparute in perioada de garantie. Dincolo de avantajele privind livrarea sau consultanta de produs, eMAG.Iasi are misiunea de a initia o legatura vie intre brand si comunitatea sa", a spus Radu Apostolescu, Director Dezvoltare Online eMAG.

eMAG.Iasi porneste cu o echipa de unsprezece consultanti cu experienta in retailul IT&C, coordonata de Nadia Elvadeanu. Nadia lucreaza de aproape opt ani in retail, perioada in care a cunoscut, treptat, toate functionalitatile acestui domeniu. Deschiderea noului showroom va fi promovata in FM, online si outdoor.

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din Romania. Calitatea serviciilor oferite si orientarea catre client au propulsat eMAG in pozitia de lider pe piata vanzarilor online.

 

Cu o echipa de peste 300 de angajati, eMAG are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice high-end. eMAG este operat de companiile Dante International si eMAG International.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©